2022.09.25, Vasárnap

Vörösmarty Mihály Könyvtár

Fejér megyéhez kapcsolódó földrajzi kvíz megoldásait várja a könyvtár

2021.04.17

Kultúra

A Vörösmarty Mihály Könyvtár a Földrajz Éjszakája 2021-es online programjai között kvízjátékra hívta az olvasókat

Online beiratkozás és fiókközi kölcsönzés a fehérvári Vörösmarty Mihály Könyvtárban

2021.01.26

Helyi hírek

A koronavírus-járvány idejére sem hagyta remek könyvek és online programok nélkül olvasóit a Vörösmarty Mihály Könyvtár. A sikeres Könyvet házhoz szolgáltatását most tovább bővítette az intézmény: a hét elejétől lehetőség van fiókközi kölcsönzésre és online beiratkozásra is.

Ismert írókkal találkozhatunk Székesfehérváron a 89. Ünnepi Könyvhéten

2018.06.01

A Vörösmarty Mihály Könyvtár gazdag és érdekes kínálattal várja a látogatókat ezen az ünnepi héten, központi részlegében és tagkönyvtáraiban egyaránt. Előadások, író-olvasó találkozók, könyvbemutatók, kiállítások szerepelnek a programban. Itt lesz Varró Dániel, Kepes András, Vass Virág, Schäffer Erzsébet és Juhász Előd is.

Csipkecsodákból nyílik kiállítás Székesfehérvár Tolnai utcai Tagkönyvtárban

2018.01.12

Január 15-én, hétfőn 17 órakor nyílik az esztendő első kiállítása a Vörösmarty Mihály Könyvtár Tolnai utcai Tagkönyvtárában, ahol Gergő Katalin vertcsipke alkotásait láthatják a hónap végéig a látogatók. A tárlat megnyitóján Gergő Katalin nemcsak bemutatja saját készítésű alkotásait, hanem be is mutatja a csipkeverés érdekességeit.

Pár hónapig még a tavalyi árakon lehet beiratkozni a székesfehérvári könyvtárba

2017.01.04

Az ŐsFehérvár városkártya meghosszabbított érvényességének köszönhetően a Vörösmarty Mihály Könyvtárba március 31-ig változatlan árakon lehet beiratkozni.