2024.05.30, Csütörtök

Pár hónapig még a tavalyi árakon lehet beiratkozni a székesfehérvári könyvtárba

szekesfehervar.hu

2017.01.04. 15:44

Az ŐsFehérvár városkártya meghosszabbított érvényességének köszönhetően a Vörösmarty Mihály Könyvtárba március 31-ig változatlan árakon lehet beiratkozni.

A 16 éven aluliak, a 70 éven felüliek és a pedagógusok számára a tagság ingyenes, a Városkártyával és az állandó székesfehérvári lakcímmel rendelkezőknek a beiratkozás díja 100 forint.

A Közgyűlés tavaly decemberi döntése alapján az Önkormányzat meghosszabbította az ŐsFehérvár városkártyák érvényességét. Az elfogadóhelyek között szerepel a Vörösmarty Mihály Könyvtár, így a beiratkozási díjak március végéig változatlanok. A beiratkozás a 16 éven aluliak, a 70 éven felüliek, a közgyűjteményi dolgozók, valamint a pedagógusok és közművelődési dolgozók számára ingyenes. Érvényes diákigazolvánnyal rendelkező tanulóknak, hallgatóknak, valamint a Városkártyával és állandó székesfehérvári lakcímmel rendelkezőknek a beiratkozáskor 100 forintos díjat kell fizetniük. A térítési díjakról a www.vmk.hu/teritesi-dijak oldalon lehet részletesen tájékozódni.

AktuálisSzékesfehérvárbeíratkozásŐsFehérvárVörösmarty Mihály Könyvtár