2024.04.29, Hétfő
Ásványok a könyvtárban – kiállítás és szakkör a Vörösmarty Mihály Könyvtárban
Illusztráció, unslpash.com

Ásványok a könyvtárban – kiállítás és szakkör a Vörösmarty Mihály Könyvtárban

szekesfehervar.hu

2024.03.02. 08:00

Március első hétvégéjén az ásványoké a főszerep a Vörösmarty Mihály Könyvtárban. Március 1-jén, pénteken Magyarország Ásványai címmel nyílik ásványkiállítás a Tolnai utcai Tagkönyvtárban, majd március 2-án, szombaton folytatódik az Ásványszakkör. Március 7-től a Széna téri Tagkönyvtárban láthatjuk Tóthné Albrecht Anikó textilműves tárlatát.

Hirdetés

Március 1-jén, péntektől a Tolnai utcai Tagkönyvtár nyitvatartási idejében Magyarország Ásványai címmel nyílt kiállítás a Székesfehérvári Ásványgyűjtők Baráti Kör tagjainak gyűjteményéből - derült ki a szekesfehervar.hu tájékoztatásából.

A tárlaton a téma iránt érdeklődők az év ásványával, a kurunddal is találkozhatnak. A kiállítást a Tolnai utcai Tagkönyvtár nyitvatartási idejében, egészen március 28-ig látogathatják az intézmény vendégei.

Március 2-án, szombaton 10.00 órától folytatódik Kovács Pál, a Székesfehérvári Ásványbörze szervezője által vezetett ásványszakkör. A téma ezúttal a kőszárhegyi kőbánya lesz. A foglalkozásra egyaránt várják a téma iránt érdeklődő általános és középiskolás fiatalokat. További információk a 06-22-313-045 és a 06-20-9465-646 telefonszámokon, valamint a [email protected] e-mail címen kaphatók.

Március 7-től a Széna téri Tagkönyvtárban is különleges kiállítás nyílik. Tóthné Albrecht Anikó textilműves, a Fehérvári Kézművesek Egyesülete tagjának alkotásait láthatjuk a hónap végéig. A programokra ingyenes a belépés, a szervezők mindenkit szeretettel várnak!

Helyi hírekVörösmarty Mihály KönyvtárSzékesfehérvárásványok