2021.03.08, Hétfő
Online beiratkozás és fiókközi kölcsönzés a fehérvári Vörösmarty Mihály Könyvtárban
szekesfehervar.hu

Online beiratkozás és fiókközi kölcsönzés a fehérvári Vörösmarty Mihály Könyvtárban

szekesfehervar.hu

2021.01.26. 17:04

A koronavírus-járvány idejére sem hagyta remek könyvek és online programok nélkül olvasóit a Vörösmarty Mihály Könyvtár. A sikeres Könyvet házhoz szolgáltatását most tovább bővítette az intézmény: a hét elejétől lehetőség van fiókközi kölcsönzésre és online beiratkozásra is.

Hirdetés

A koronavírus-járvány megfékezésére hozott intézkedések értelmében november 11-től újra zárva vannak a könyvtárak, azonban a Vörösmarty Mihály Könyvtár sem a tavaszi időszakban, sem az év végén nem hagyta magára olvasóit: az intézmény továbbra is biztosítja a kölcsönzési lehetőséget.

A Könyvet házhoz sikeres szolgáltatását január 25-től tovább bővítette a VMK: elindította az online beiratkozást, így már az új tagoknak is biztosított a telefonon vagy levélben elküldött, majd a kollégák által összeválogatott könyvkölcsönzés lehetősége. A VMK új időpontokat is adott meg a Budai úti és a Tolnai utcai Tagkönyvtárakra vonatkozóan, sőt, már nem csak az adott könyvállományból teljesítenek kéréseket, hanem újra lehet fiókközi kölcsönzést is kérni. A zárva tartás ideje alatt felszólításokat nem küldenek ki és késedelmi díjat sem számítanak fel, azonban arra kéri olvasóit az intézmény, hogy a régóta kint lévő dokumentumokat lehetőség szerint vigyék vissza, hiszen sok előjegyzést érkezik be nap mint nap.

Helyi hírekVörösmarty Mihály KönyvtárKoronavírus