2024.02.28, Szerda

jótékonyság

Az összetartozás kovásza mindennél erősebb

2021.11.04

Helyi hírek

Martonvásáron tartották a Magyarok Kenyere - 15 millió búzaszem program Kárpát-medencei adományozó ünnepségét.

Ismét egy autóval támogatja a székesfehérvári mentőállomást az Ivanics Csoport

2021.03.14

Helyi hírek

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel, és az újabb megkeresésnek eleget téve az Ivanics Csoport egy Ford személygépkocsit adott át az Országos Mentőszolgálat Fejér megyei Mentőszervezet Székesfehérvári Mentőállomása részére.

Csúcskategóriás lélegeztető gépekkel gazdagodik a Szent György Kórház

2020.07.14

Helyi hírek

Két darab Hamilton C6 típusú lélegeztető géppel gazdagodott a Szent György Kórház. A legkorszerűbb, 20 millió forint összértékű orvosi műszerek a PatikaPlus cégcsoport adománya jóvoltából érkeznek a kórházba.

Összefogásra hívják a fehérváriakat - készenléti alap és kétszer tízmillió forintos felajánlás

2020.03.16

Aktuális

Készenléti alapot hoznak létre Székesfehérváron, amelybe tízmillió forintot ajánl fel a Denso. Ezt hétfőn délután Szincsák Attila ügyvezető igazgató jelentette be Székesfehérvár polgármesterével közös sajtótájékoztatóján. Dr. Cser-Palkovics András egy másik adományról is szólt: a Videoton Holding Zrt. is csatlakozott, és szintén tízmillió forintot ajánl fel a létrejövő alapba. A Hungrana a fertőtlenítéshez szükséges anyagot ajánlott fel.

Elindult a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz akciója

2019.11.29

Aktuális

Pénteken kezdetét vette a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz akciója, amelynek keretében idén több mint hatvanezer doboznyi ajándék összegyűjtését tűzte ki célul a szervezet.

Félmillió forinttal gazdagodott négy dunaújvárosi polgárőr egyesület

2019.02.05

Aktuális

Négy dunaújvárosi polgárőr egyesület számára gyűltek az ötven forintok minden egyes Dunaújváros kenyere megvásárlása után az év utolsó 3 hónapjában.

Tűzoltók is segítik a dunaújvárosi kislány felépülését

2018.01.25

Aktuális

Jótékonysági célból falinaptárt készített a dunaújvárosi hivatásos tűzoltó-parancsnokság.

Több mint 300 tonna élelmiszer gyűlt össze az Adni Öröm! jótékonysági akcióban

2017.12.21

Több mint 300 tonna élelmiszer gyűlt össze a Máltai Szeretetszolgálat idei Adni Öröm! jótékonysági akciójában. A felajánlásokból 34 ezer ajándékcsomag készül.

Elkészült a dunaújvárosi lánglovagok jövő évi képes kalendáriuma

2017.12.08

Elkészült a lánglovagok új, 2018-as jótékonysági naptára, amely számos sztárvendéget felvonultatva, meglepetések sokaságával várja a remélhetően népes fogyasztótáborát. Már elérhető!

A Fejér megyei gazdák is gyűjtik a búzát a Magyarok Kenyerébe

2017.07.06

Hetedik éve indul el a magyarok kenyere program a rászoruló gyermekek megsegítéséért. Idén Alcsútdobozban, Szabadbattyánban és Enyingen jelölték ki a Fejér megyei búzagyűjtő pontokat.

Babáktól-papákig: Mindenkit várnak az V. Szeretetfutásra

2017.01.05

Immár ötödik alkalommal rendezik meg a Jótékonysági Szeretetfutás Fehérváron című rendezvényt. Ezúttal február 18-án a Halesz parkban találkoznak a futók a futás népszerűsítésének a céljából, valamint, hogy felhívják a figyelmet az egészséges életmódra és a testmozgás fontosságára.

Adományosztás Székesfehérváron a társadalmi felelőségvállalás jegyében

2016.12.12

Karácsonyi adományosztást tartottak pénteken rászoruló családoknak az Alba Regia Sportcsarnokban. A Szegényeket Támogató Alapítvány, az Alba Fehérvár és az Önkormányzat közösen szervezett jótékonysági programot, amelyen sportolók is részt vettek, dedikáltak és beszélgettek a gyerekekkel.

Jónak lenni jó! - Már több mint 100 millió forint gyűlt össze

2015.12.13

Fehérvár: 75 millió forinttal támogatja a kórházat a Howmet-Köfém

2021.04.03

Helyi hírek

Howmet Aerospace Foundation alapítványán keresztül 250.000 dollárral, azaz 75 millió forinttal támogatja a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház működését a Howmet-Köfém Kft. A mai jelképes csekkátadó eseményen Prof. Dr. Bucsi László főigazgató elmondta, hogy a nagylelkű felajánlás lehetővé teszi több pulzoximéter, valamit mobil diagnosztikai eszközök beszerzését is.

Jótékony célért lehet Dunaújváros címeres maszkot vásárolni

2020.10.11

Helyi hírek

A maszkok 990 forintért megvásárolhatók a Tourinform Irodában. 

Jótékonysági eFoci-gálát szervez a MOL Fehérvár FC négy játékosa részvételével

2020.04.29

Aktuális

A MOL Fehérvár FC május 7-től eFoci-gálát szervez, amelyen az első keret négy játékosa is részt vesz, a klub a FIFA 20-ban megszerzett minden gól után a Magyar Máltai Szeretetszolgálatot támogatja.

Idén is jótékony célt szolgált a Carissa Kupa

2020.03.13

Aktuális

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség idén tizennyolcadik alkalommal rendezte meg a Carissa Kupa elnevezésű nemzetközi kispályás labdarúgó tornát.

Móri Karika - Tizenharmadszor kerékpároznak az agysérült betegekért

2019.05.21

Aktuális

Szombaton rendezik meg 13. alkalommal a Móri Karika elnevezésű jótékonysági kerékpáros túrát, amelyen a résztvevők nevezési díjukkal az agysérült betegek felépülését segíthetik.

Rászorulóknak gyűjt adományokat a HE-DO B.Braun Gyöngyös Kézilabda Klub

2018.11.19

– A HE-DO B. Braun Gyöngyös csapatának minden tagja fontosnak tartja a segítségnyújtást – mondja Németh Tamás csapatkapitány. Az elmúlt évekhez hasonlóan a HE-DO B.Braun Gyöngyös Kézilabda Klub idén is segíti a Magyar Élelmiszerbank Egyesület karácsonyi adománygyűjtését november 23-a és 25-e között a gyöngyösi Tesco-ban.

A Szent György Kórház Gyermekosztályának gyűjtenek a Fejér megyei vadászok

2017.12.27

Jótékonysági vadászatot szervez december 27-én az Országos Magyar Vadászkamara Fejér megyei szervezete. A vadászok nem először fognak össze egy jó ügy érdekében, ismét a Szent György Kórház Gyermekosztályának gyűjtenek.

Fejér Megyei Önkormányzat és Kormányhivatal jótékony célú fenyővásárt szervez

2017.12.13

Ismét jótékonysági fenyőfavásár színhelye a Megyeháza belső udvara, december 24-éig. A szociális és gyermekvédelmi intézmények számára 23-23 fenyőt adományozott dr. Simon László, a megyei kormányhivatal kormánymegbízottja és dr. Molnár Krisztián, a megyei közgyűlés elnöke.

„10 000 Lépés Érted és Értük” elnevezésű jótékonysági sétát rendeztek Dunaújvárosban

2017.10.02

Talán a szép, napos, enyhe idő, talán a jóakarat csábított százakat – mindegy: a lényeg, hogy sokan voltak!

Ismét Móron tekernek az agysérült betegekért

2017.05.26

2017. május 27-én tizenegyedik alkalommal segítik bringázással az agysérült betegeket a Móri Karika jótékonysági kerékpáros túrán.

Dunaújváros kenyerével jótékonykodik a város

2016.10.20

Több mint ötszázezer forint gyűlt össze a város kenyerének eladásából az elmúlt negyedévben, amit a Családok Átmeneti Otthona részére adományoztak.

Móri Karika - tizedszer kerékpároznak az agysérültek rehabilitációjáért

2016.05.22

Tizedszer rendezik meg jövő szombaton a Móri Karika jótékonysági kerékpáros túrát, amelynek egyik célja ezúttal is a Cortex - Agysérültekért Alapítvány támogatása, amely a nem veleszületett agyi károsodásban szenvedő agysérültek rehabilitációját segíti.