2021.10.25, Hétfő

jótékonyság

Jótékony célért lehet Dunaújváros címeres maszkot vásárolni

2020.10.11

Helyi hírek

A maszkok 990 forintért megvásárolhatók a Tourinform Irodában. 

Jótékonysági eFoci-gálát szervez a MOL Fehérvár FC négy játékosa részvételével

2020.04.29

Aktuális

A MOL Fehérvár FC május 7-től eFoci-gálát szervez, amelyen az első keret négy játékosa is részt vesz, a klub a FIFA 20-ban megszerzett minden gól után a Magyar Máltai Szeretetszolgálatot támogatja.

Idén is jótékony célt szolgált a Carissa Kupa

2020.03.13

Aktuális

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség idén tizennyolcadik alkalommal rendezte meg a Carissa Kupa elnevezésű nemzetközi kispályás labdarúgó tornát.

Móri Karika - Tizenharmadszor kerékpároznak az agysérült betegekért

2019.05.21

Aktuális

Szombaton rendezik meg 13. alkalommal a Móri Karika elnevezésű jótékonysági kerékpáros túrát, amelyen a résztvevők nevezési díjukkal az agysérült betegek felépülését segíthetik.

Rászorulóknak gyűjt adományokat a HE-DO B.Braun Gyöngyös Kézilabda Klub

2018.11.19

– A HE-DO B. Braun Gyöngyös csapatának minden tagja fontosnak tartja a segítségnyújtást – mondja Németh Tamás csapatkapitány. Az elmúlt évekhez hasonlóan a HE-DO B.Braun Gyöngyös Kézilabda Klub idén is segíti a Magyar Élelmiszerbank Egyesület karácsonyi adománygyűjtését november 23-a és 25-e között a gyöngyösi Tesco-ban.

A Szent György Kórház Gyermekosztályának gyűjtenek a Fejér megyei vadászok

2017.12.27

Jótékonysági vadászatot szervez december 27-én az Országos Magyar Vadászkamara Fejér megyei szervezete. A vadászok nem először fognak össze egy jó ügy érdekében, ismét a Szent György Kórház Gyermekosztályának gyűjtenek.

Fejér Megyei Önkormányzat és Kormányhivatal jótékony célú fenyővásárt szervez

2017.12.13

Ismét jótékonysági fenyőfavásár színhelye a Megyeháza belső udvara, december 24-éig. A szociális és gyermekvédelmi intézmények számára 23-23 fenyőt adományozott dr. Simon László, a megyei kormányhivatal kormánymegbízottja és dr. Molnár Krisztián, a megyei közgyűlés elnöke.

„10 000 Lépés Érted és Értük” elnevezésű jótékonysági sétát rendeztek Dunaújvárosban

2017.10.02

Talán a szép, napos, enyhe idő, talán a jóakarat csábított százakat – mindegy: a lényeg, hogy sokan voltak!

Ismét Móron tekernek az agysérült betegekért

2017.05.26

2017. május 27-én tizenegyedik alkalommal segítik bringázással az agysérült betegeket a Móri Karika jótékonysági kerékpáros túrán.

Dunaújváros kenyerével jótékonykodik a város

2016.10.20

Több mint ötszázezer forint gyűlt össze a város kenyerének eladásából az elmúlt negyedévben, amit a Családok Átmeneti Otthona részére adományoztak.

Móri Karika - tizedszer kerékpároznak az agysérültek rehabilitációjáért

2016.05.22

Tizedszer rendezik meg jövő szombaton a Móri Karika jótékonysági kerékpáros túrát, amelynek egyik célja ezúttal is a Cortex - Agysérültekért Alapítvány támogatása, amely a nem veleszületett agyi károsodásban szenvedő agysérültek rehabilitációját segíti.

Csúcskategóriás lélegeztető gépekkel gazdagodik a Szent György Kórház

2020.07.14

Helyi hírek

Két darab Hamilton C6 típusú lélegeztető géppel gazdagodott a Szent György Kórház. A legkorszerűbb, 20 millió forint összértékű orvosi műszerek a PatikaPlus cégcsoport adománya jóvoltából érkeznek a kórházba.

Összefogásra hívják a fehérváriakat - készenléti alap és kétszer tízmillió forintos felajánlás

2020.03.16

Aktuális

Készenléti alapot hoznak létre Székesfehérváron, amelybe tízmillió forintot ajánl fel a Denso. Ezt hétfőn délután Szincsák Attila ügyvezető igazgató jelentette be Székesfehérvár polgármesterével közös sajtótájékoztatóján. Dr. Cser-Palkovics András egy másik adományról is szólt: a Videoton Holding Zrt. is csatlakozott, és szintén tízmillió forintot ajánl fel a létrejövő alapba. A Hungrana a fertőtlenítéshez szükséges anyagot ajánlott fel.

Elindult a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz akciója

2019.11.29

Aktuális

Pénteken kezdetét vette a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz akciója, amelynek keretében idén több mint hatvanezer doboznyi ajándék összegyűjtését tűzte ki célul a szervezet.

Félmillió forinttal gazdagodott négy dunaújvárosi polgárőr egyesület

2019.02.05

Aktuális

Négy dunaújvárosi polgárőr egyesület számára gyűltek az ötven forintok minden egyes Dunaújváros kenyere megvásárlása után az év utolsó 3 hónapjában.

Tűzoltók is segítik a dunaújvárosi kislány felépülését

2018.01.25

Aktuális

Jótékonysági célból falinaptárt készített a dunaújvárosi hivatásos tűzoltó-parancsnokság.

Több mint 300 tonna élelmiszer gyűlt össze az Adni Öröm! jótékonysági akcióban

2017.12.21

Több mint 300 tonna élelmiszer gyűlt össze a Máltai Szeretetszolgálat idei Adni Öröm! jótékonysági akciójában. A felajánlásokból 34 ezer ajándékcsomag készül.

Elkészült a dunaújvárosi lánglovagok jövő évi képes kalendáriuma

2017.12.08

Elkészült a lánglovagok új, 2018-as jótékonysági naptára, amely számos sztárvendéget felvonultatva, meglepetések sokaságával várja a remélhetően népes fogyasztótáborát. Már elérhető!

A Fejér megyei gazdák is gyűjtik a búzát a Magyarok Kenyerébe

2017.07.06

Hetedik éve indul el a magyarok kenyere program a rászoruló gyermekek megsegítéséért. Idén Alcsútdobozban, Szabadbattyánban és Enyingen jelölték ki a Fejér megyei búzagyűjtő pontokat.

Babáktól-papákig: Mindenkit várnak az V. Szeretetfutásra

2017.01.05

Immár ötödik alkalommal rendezik meg a Jótékonysági Szeretetfutás Fehérváron című rendezvényt. Ezúttal február 18-án a Halesz parkban találkoznak a futók a futás népszerűsítésének a céljából, valamint, hogy felhívják a figyelmet az egészséges életmódra és a testmozgás fontosságára.

Adományosztás Székesfehérváron a társadalmi felelőségvállalás jegyében

2016.12.12

Karácsonyi adományosztást tartottak pénteken rászoruló családoknak az Alba Regia Sportcsarnokban. A Szegényeket Támogató Alapítvány, az Alba Fehérvár és az Önkormányzat közösen szervezett jótékonysági programot, amelyen sportolók is részt vettek, dedikáltak és beszélgettek a gyerekekkel.

Jónak lenni jó! - Már több mint 100 millió forint gyűlt össze

2015.12.13