2024.04.24, Szerda
Ismét egy autóval támogatja a székesfehérvári mentőállomást az Ivanics Csoport
szekesfehervar.hu

Ismét egy autóval támogatja a székesfehérvári mentőállomást az Ivanics Csoport

szekesfehervar.hu

2021.03.14. 14:19

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel, és az újabb megkeresésnek eleget téve az Ivanics Csoport egy Ford személygépkocsit adott át az Országos Mentőszolgálat Fejér megyei Mentőszervezet Székesfehérvári Mentőállomása részére.

Hirdetés

A most átadott, szolgálati célra felajánlott gépjármű már a tavalyi járványidőszakban is segítette a mentőállomáson dolgozók logisztikai munkáját. Akkor legfőbb feladata az egészségügyi eszközök, többek között a védőfelszerelések szállítása volt. Az elkövetkezendő időszakban a napi nagyszámú mintavételek helyszínére fogják szállítani a gépkocsival a teszteléseket elvégző egészségügyi dolgozókat.

A vállalkozás egy Fordot ajánlott fel a székesfehérvári mentőállomás munkatársainak a járványhelyzet miatt megnövekedett feladatok ellátására. Az autót csütörtökön délelőtt, teljeskörűen felkészítve vette át a székesfehérvári kirendeltségen a mentőállomás képviselője. Az Ivanics Csoport a tevékenységi köréhez igazodva így igyekszik támogatni az egészség szolgálatában, a frontvonalban dolgozók szakmai munkáját. A gépjármű addig teljesít szolgálatot a Székesfehérvári Mentőállomáson, ameddig szükség lesz rá.

Helyi hírekmentőautójótékonyság