2024.05.21, Kedd

ellenőrzés

ORFK: egyhetes országos ellenőrzés lesz az utakon

2023.06.13

Országos hírek

Országos ellenőrzést tart a rendőrség az utakon június 14. és 20. között - tudatta a Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) Kommunikációs Szolgálata kedden a police.hu oldalon.

Volánbusz: az állomásokon is ellenőrzik a maszkviselési kötelezettség betartását

2020.08.24

Aktuális

A nagyobb autóbusz-állomásokon is ellenőrzi a rendőrség a közegészségügyi előírások - például a maszkviselési kötelezettség - betartását a jövő héten, mert az elmúlt időszakban egyre többen utaznak maszk nélkül - közölte a Volánbusz Zrt. pénteken az MTI-vel.

Közös ellenőrzést indított a vasúti átjárók biztonságáért a rendőrség és a MÁV

2020.08.15

Aktuális

Közös közúti-vasúti ellenőrzést indított a vasúti átjárók biztonságáért a MÁV és a rendőrség.

Újabb agrárszakképző intézmények gazdálkodását kifogásolta az ÁSZ

2020.01.28

Aktuális

A korábban ellenőrzött 22 agrárszakképző után újabb 10 iskolánál talált szabálytalanságokat az Állami Számvevőszék (ÁSZ).

Fokozottan ellenőrzik a webáruházakat az év végi ünnepi időszakban

2019.11.19

Gazdaság

Fokozottan ellenőrzi az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) az online áruházakat az év végi ünnepi időszakban, a kiemelt vizsgálatok már november elején elkezdődtek - mondta Cseresnyés Péter, a tárca államtitkára kedden Budapesten sajtótájékoztatón.

Fejér megyei zöldség- és gyümölcsárusoknál tart ellenőrzést a Nav

2019.01.22

Gazdaság

A NAV Fejér Megyei Adó- és Vámigazgatóságának adóellenőrei január 21. és 25. között ellenőriznek.

Autóbuszokat és teherautókat ellenőriz a rendőrség a jövő héten

2018.10.13

Aktuális

Autóbuszokat és nehéz-tehergépjárműveket ellenőriz a rendőrség a jövő héten, hétfőtől vasárnapig egy TISPOL-akció keretében, az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózatának éves ellenőrzési terve alapján.

Határon átnyúló ellenőrzés indult a faanyag-kereskedelem területén az erdők védelme érdekében

2018.04.03

Aktuális

Március 19-én operatív egyeztetésen vettek részt a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) faanyag kereskedelmi lánc felügyeletért felelős szakemberei Zólyomban.

NFM: ellenőrzik a járművek téli felkészítését a hatóságok

2017.11.03

Összehangolt akcióban ellenőrzik a közlekedési hatóságok szakemberei a személyautók és az autóbuszok megfelelő felkészítettségét a téli időjárási körülményekre 2017 november 8. és 10. között

Százakat nem érdekelt épségük Fejérben

2017.09.15

Aktuális

Több mint száz szabálytalankodót kaptak el a rendőrök az elmúlt napokban a TISPOL országos ellenőrzés során Fejér megyében.

Hétfőtől háromnapos razziát tart a rendőrség az utakon

2017.09.10

Országos hírek

2017. szeptember 11. és szeptember 13. között a passzív biztonsági eszközök használatát ellenőrzi Magyarország közútjain a rendőrség.

A Velencei-tó partján is ellenőriz a héten a NAV

2017.07.04

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal által közzétett legújabb lista szerint július első hetében Fejér megyében is aktív helyszíni ellenőrzéseket folytatnak a revizorok.

Adótraffipax: Ezúttal a Velencei-tó környékét járják be a revizorok

2017.06.16

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal által közzétett legújabb lista szerint 2017. 25. hetében aktív ellenőrzéseket folytatnak a revizorok a Velencei-tó partján.

Hetedszer is akcióban az autóvadászok!

2017.05.13

Aktuális

2017. május 12-én hetedik alkalommal rendezték meg a Pentelei Autóvadász Kupát Dunaújvárosban a nemrég elhunyt Kertes József emlékére, aki a korábbi versenyek oszlopos tagja volt.

Fejér megyében is fokozott ellenőrzéseket végez a NAV

2017.03.20

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal a héten több megyében kiemelten ellenőrzi a nyugta- és számladási kötelezettség teljesítését, az online pénztárgépek szabályszerű üzemeltetését és az alkalmazottak bejelentését is.

Sikeresen zajlott a teljes élelmiszerláncra kiterjedő ellenőrzés

2021.09.10

Országos hírek

Az ellenőrzés kiterjedt a turisztikai szempontból frekventált helyeken, rendezvényeken, fesztiválokon, vásárokon működő kereskedelmi és vendéglátó létesítményekre.

A leállósávok használatát ellenőrzik a rendőrök az M7-esen

2020.08.19

Aktuális

A leállósávok használatát ellenőrizik a rendőrök a hosszú hétvégén az M7-es autópályán, a szabálytalanság szankciója 100 ezer forint - mondta Óberling József rendőr ezredes sajtótájékoztatón, Budapesten szerdán.

Köznevelési és szociális nem állami fenntartású intézményeket, szervezeteket ellenőrzött az ÁSZ

2020.07.10

Aktuális

Négy köznevelési és négy szociális nem állami fenntartású humánszolgáltató ellenőrzését fejezte be szerdán az Állami Számvevőszék (ÁSZ).

Csúnyán megbuktak a fényfüzérek az idei ellenőrzésen

2019.12.07

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) a magyar családok nyugodt ünnepi készülődése érdekében rendelte el a karácsonyi fényfüzérek országos fogyasztóvédelmi vizsgálatát. Az ellenőrzés során az elmúlt hónapokban közel 150 ezer darab, nem biztonságos világító díszt, dekorációs eszközt vontak ki a forgalomból vagy semmisítettek meg a vámhatáron - közölte a szaktárca pénteken az MTI-vel.

Újra Fejér megyei vállalkozókat ellenőriznek az adórevízorok

2019.01.29

Gazdaság

A Nav munkatársai a számla- és nyugtaadást, a foglalkoztatás szabályszerűségét és az online pénztárgéppel kapcsolatos szabályok betartását vizsgálják.

Dohányzás - Fejérben több mint félezer vizsgálatot végeztek a népegészségügyi ellenőrök

2018.10.30

Aktuális

November 16-án lesz a „Ne gyújts rá!” jelmondatú, dohányzás ellenes világnap. Ennek apropóján beszélgettünk dr. Müller Cecíliával, a Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának vezetőjével.

Folytatja az internetes tűzifahirdetések ellenőrzését a Nébih

2018.10.02

Gazdaság

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) erdészeti felügyelői továbbra is folyamatosan ellenőrzik az online tűzifahirdetéseket; a hatóság egy hét alatt 34 helytelenül feladott hirdetést távolíttatott el az egyik népszerű webes hirdetési felületről - közölte a Nébih kedden az MTI-vel.

Élelmiszerbiztonsági szempontból minden sertéspárizsi megfelelt az előírásoknak

2018.01.26

Harmincféle sertéspárizsit vizsgált a Nemzeti Élelmiszer-biztonsági Hivatal (Nébih) legújabb terméktesztjén, élelmiszerbiztonsági szempontból mind megfelelő volt.

Elfogadhatatlan az élelmiszerek kettős minősége kelet és nyugat között

2017.09.29

Fokozott élelmiszerminőség ellenőrzésre lenne szükség.

Fejér megye egész területén ellenőriz a héten a NAV

2017.09.13

Újabb listát tett közzé a Nemzeti Adó- és Vámhivatal a megyékben történő ellenőrzésekről.

Székesfehérvári vendéglátók a NAV célkeresztjében

2017.08.08

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal által közzétett legújabb lista szerint Székesfehérvár belvárosában folytatnak aktív ellenőrzéseket a revizorok.

Megkezdték a nyári fokozott ellenőrzést a gárdonyi vízirendőrök

2017.06.27

Figyelmeztetnek, büntetnek és ha kell, mentenek. A Velencei-tavon öt éve nem volt halálos vízibaleset.

Gyermeknapi razzia a Velencei-tónál

2017.05.29

Gyermeknap alkalmából fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartottak a Gárdonyi rendőrök Agárdon, a Velencei-tavi kerékpárúton.

Májusban is járják a megyét a NAV revizorai

2017.05.11

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal által közzétett legújabb lista szerint Fejér megyében holnaptól kezdve bő egy héten át aktív ellenőrzéseket folytatnak a revizorok.

Szilveszter napján is fő a biztonság!

2016.12.30

Aktuális

A megyében található tűzijáték árusító helyeket együttműködve ellenőrizték a Fejér megyei rendőrök a katasztrófavédelem szakembereivel.