Fokozott élelmiszerminőség ellenőrzésre lenne szükség.
A multinacionális cégek különböző minőségben előállított termékei különböző országok polcaira kerülnek. Sajnálatos tény, hogy hazánkba a silányabb minőség kerül szállításra.
Székesfehérváron harmadik alkalommal megrendezett Fejér megyei termelői mustra sajtótájékoztatóján pénteken az Országgyűlés alelnöke ezt az állapotot " tarthatatlan és tűrhetetlen " jelzőkkel illette.
Jakab István szerint, az, hogy végre kiderült a nyugatnak és keletnek szánt élelmiszerek közti minőségbeli különbség, még fontosabb területté teszi az élelmiszerminőség ellenőrzését.
Fontosnak nevezte, hogy minél többször kerüljön szóba: a magasabb minőségű, de drágább termék sokszor olcsóbb, mint a kevesebb pénzért vásárolt, gyengébb minőségű.
Azt is kiemelte, hogy csak rövid ellátási láncokkal, a termelő és a vevő közvetlen kapcsolatával lehet az áruk minőségét, frissességét garantálni.
Erős fény-árnyék hatásokra építő, feszes osztású homlokzatképzéssel hívja fel magára a figyelmet az új villányi, Szabadics által kivitelezett boutique hotel.