2021.10.18, Hétfő

kosárlabda

450 szurkoló mehet az Alba Fehérvár kosármeccseire

2020.11.07

Helyi hírek

A bérlettel nem rendelkezők az egyes mérkőzések előtt korlátozott számban – az egyes szektorok befogadóképessége és az adott szektorra megvásárolt bérletek arányában – tudnak jegyet vásárolni.

Forray Gábor lett az Alba Fehérvár férfi kosárlabdacsapatának vezetőedzője

2020.05.27

Aktuális

Forray Gábor lett az Alba Fehérvár NB I-es férfi kosárlabdacsapatának vezetőedzője.

Edzőváltás az Alba Fehérvárnál, izraeli mester érkezik

2020.01.14

Aktuális

A 2018 végén kinevezett Jesus Ramirez helyett a továbbiakban az izraeli Arik Shivek irányítja az Alba Fehérvár kosárlabda-csapatának szakmai munkáját. Az edzőváltást kedden jelentette be a klub.

Európa legjobb fiatal kosarasait láthatja a fehérvári közönség a VII. Szent István Kupán

2019.01.29

Aktuális

Hét esztendő alatt az egyik legrangosabb európai utánpótlás kosárlabda eseménnyé nőtte ki magát a Szent István Kosárlabda Kupa U16-os torna, amelynek a kezdetek óta vendégei a Real Madrid és a Bayern München, de idén a Kolozsvár, a Belgrád és a Virtus Bologna is elküldik korosztályos csapataikat, a házigazda Alba Fehérvár és a magyar utánpótlás-válogatott így a legerősebb ellenfelekkel találkozhatnak január 31-től február 3-ig az Alba Regia Sportcsarnokban.

Keller Ákos a francia bajnokságban kosarazik tovább

2018.08.15

A francia élvonalban szereplő, kilencszeres bajnok Élan Béarnais Pau-Lacq-Orthez csapatában folytatja pályafutását az Alba Fehérvártól távozó kosárlabdázó. 

Húszpontos hátrányból fordított a Fehérvár

2018.01.10

Az Alba Fehérvár húszpontos hátrányt ledolgozva verte meg hazai pályán a török Demir Insaatot a férfi kosárlabda Európa Kupa második csoportkörének második fordulójában.

Négy év után ismét kupagyőztes az Alba Fehérvár!

2017.02.19

A székesfehérvári kosárlabda csapat a Magyar Kupa döntőjében, elképesztő védekezéssel 59-58-ra verte ellenfelét, egyik legnagyobb riválisát, a Szolnoki Olaj csapatát. A fehérvári csapat vasárnap éjjel egy óra után érkezett a Városház térre, ahol a lelkes szurkolók egy egészen hajnalig tartó fiesztával fogadták őket.

Nem enged a Szolnok, a karantén ellenére lesz kosármeccs Fehérváron

2020.10.02

Helyi hírek

A fehérvári klubelnök megérti, hogy a Szolnok játszani akar, hiszen nekik teljes a keretük.

Vojvoda Dávid az Alba Fehérvárban folytatja pályafutását

2020.04.21

Aktuális

Az Olaszországból hazatérő, magyar válogatott bedobó, Vojvoda Dávid az Alba Fehérvárban folytatja pályafutását - jelentette be az Alba Regia SC elnöke a klub keddi online sajtótájékoztatóján.

Új burkolatot kapott a Túrózsáki úti szabadidőpark kosárpályája

2019.07.13

Helyi hírek

A sportágat népszerűsíti, az egészséget szolgálja a Túrózsáki úti Szabadidőpark kosárpályája, amely új burkolatot kapott. A társaságiadó-kedvezmény adta lehetőségből megvalósult több mint 10 millió forintos fejlesztéshez az önrészt, mintegy 3 millió forintot Székesfehérvár Önkormányzata biztosította. A csütörtöki átadáson elhangzott, a Palotavárosban és a Halesz ligetben folytatódnak a fejlesztések.

Világbajnok spanyol játékossal erősített az Alba Fehérvár kosárlabdacsapata

2019.01.14

Aktuális

A világ- és Európa-bajnok spanyol Carlos Cabezassal erősítette meg keretét az Alba Fehérvár férfi kosárlabdacsapata - jelentették be a klub vezetői hétfői székesfehérvári sajtótájékoztatójukon.

A címvédő Alba az első elődöntős

2018.05.22

Aktuális

A címvédő Alba Fehérvár a harmadik mérkőzését is megnyerte negyeddöntős párharcában a Pécs ellen a férfi kosárlabda NB I-ben, ezzel elsőként bejutott hétfőn a négy közé.

Az Alba Fehérvár szeretné megvédeni bajnoki címét

2017.09.23

Az Alba Fehérvár férfi kosárlabdacsapata megvédené címét a jövő héten rajtoló bajnokságban és a Magyar Kupában is.

Szoros meccsen nyert az Alba Fehérvár férfi kosárlabda csapat

2021.01.07

Helyi hírek

Az Alba Fehérvár hat ponttal győzte le a Kecskemét csapatát a férfi kosárlabda NB I mérkőzésén.