2024.04.19, Péntek
450 szurkoló mehet az Alba Fehérvár kosármeccseire
Illusztráció (pixabay.com)

450 szurkoló mehet az Alba Fehérvár kosármeccseire

szekesfehervar.hu

2020.11.07. 08:17

A bérlettel nem rendelkezők az egyes mérkőzések előtt korlátozott számban – az egyes szektorok befogadóképessége és az adott szektorra megvásárolt bérletek arányában – tudnak jegyet vásárolni.

Hirdetés

Az Alba Fehérvár még a kormányrendelet kihirdetése előtt, ezen a héten megkezdte a bérletek árusítását a kosárlabda-mérkőzésekre. A klub a veszélyhelyzetben bevezetett korlátozások tükrében hozott döntéseiről most közleményében tájékoztatta szurkolóit:

"A Kormányrendelet alapján a csarnokba maximum 450 főt tudunk beengedni. A megváltott bérlettel biztosítani tudjuk Önöknek, hogy valamennyi, nézők előtt megrendezésre kerülő mérkőzést megtekinthetnek a csarnokban. A bérlettel nem rendelkezők az egyes mérkőzések előtt korlátozott számban – az egyes szektorok befogadóképessége és az adott szektorra megvásárolt bérletek arányában – tudnak jegyet vásárolni. A helyeket érkezési sorrendben lehet elfoglalni az egyes szektorokon belül. A szigorítás következtében nem tudjuk biztosítani bérleteseink számára a bérleteiken megjelölt fix ülőhelyeket. Kizárólag érkezési sorrendben, de abban a szektorban tudunk részükre ülőhelyet biztosítani, amely szektorra bérleteik vonatkoznak.

Azzal a kéréssel fordulunk meglévő és leendő bérlettulajdonosainkhoz, hogy a korlátozott nézői jelenlét miatt az elővételes jegyárusítás ideje alatt, vagy az egyes mérkőzések kezdési időpontja előtt legkésőbb 30 perccel vegyék át a bérletükhöz tartozó szektorjegyet. Annak érdekében, hogy a megváltozott körülmények között is a lehető legtöbben tudják a helyszínen megtekinteni mérkőzéseinket, azoknak a bérlettulajdonosoknak a helyeit, akik valamilyen oknál fogva nem tudják a helyszínen megnézni a mérkőzést, vagy nem élnek az előzetes jegyátvétellel, a mérkőzések kezdete előtti harminc percben igény szerint értékesítjük majd” - olvasható a klub álktal kiadott közleményben.

A klub hozzátette, amennyiben a kihirdetett vészhelyzetet visszavonják vagy a mérkőzésrendezési előírásokra vonatkozó szabályokat enyhítik, úgy természetesen a mérkőzéseket a bérleten szereplő ülőhelyről tekinthetik meg szurkolóik, ugyanis a szabályozás kizárólag a szigorítás időszakára vonatkozik.

Az Alba Fehérvár szombaton 17 órától játsssza első mérkőzését a bajnokságban, az ellenfél a Pécs lesz a Gáz utcai sportcsarnokban.

Helyi hírekSzékesfehérvárAlba Fehérvár KCkosárlabdaKoronavírus