2024.03.28, Csütörtök
Módosul a kosárprogram: szombaton a Kecskeméttel játszik hazai pályán az Alba
szekesfehervar.hu

Módosul a kosárprogram: szombaton a Kecskeméttel játszik hazai pályán az Alba

szekesfehervar.hu

2020.11.11. 14:19

Az eredeti sorsolás szerint a Falco Szombathely vendége lett volna hétvégén a fehérvári kosárcsapat, azonban az ellenfélnél kialakult helyzet miatt változott a program. Forray Gábor csapata a vezetőedző korábbi klubját, a Kecskemétet fogadja hazai pályán. Az új intézkedéseknek megfelelően zárt kapuk mögött.

Hirdetés

A Falco múlt szombaton sem lépett pályára, mert a meccs napjának délelőttjén több játékosa nem érezte jól magát. A sárga-feketék most az Alba Fehérvár elleni találkozójukat is elhalasztották, de a karanténból nemrég kiszabadult, és a Pécs ellen győztes bajnoki rajtot produkáló fehérváriak így sem maradnak meccs nélkül. Bár nem egyszerű manapság leegyeztetni, kinek alkalmas a kerete játszani, a Kecskemété igen, így a KTE érkezik a Gáz utcába. Ez a párosítás a sorsolás szerint a 3. fordulóban lett volna, akkor az Alba nem tudott pályára lépni.

A kormányrendelet értelmében nézők a helyszínen nem láthatják a találkozót. Az M4+ televízió azonban közvetíti, így tévében követhető lesz a meccs. A szövetség elnökségi ülésén úgy döntöttek, hogy a"ZÖLD" készültségi fokozatba lép a sportág, ez felel meg az előírásoknak, vagyis mérkőzés és edzés csak nézők kizárásával rendezhető. A csarnokban a játékosok, a csapatok stábja, a játékvezetők, a mérkőzés hivatalos személyzete, a rendező személyzet, korlátozott számban a média képviselői lehetnek jelen, az egyidejűleg a teremben tartózkodók létszáma nem haladhatja meg a 100 főt.

Helyi hírekAlba Fehérvár KCkosárlabda