2024.04.27, Szombat
Családi napot rendez az Arconic-Alba Fehérvár a Bregyóban
Borítókép: szekesfehervar.hu

Családi napot rendez az Arconic-Alba Fehérvár a Bregyóban

szekesfehervar.hu

2023.08.24. 11:59

Kötetlen kérdezz-felelek, dobóverseny és streetball-bajnokság várja az Arconic-Alba Fehérvár szurkolóit az egyesület szezonnyitó családi sportnapján, augusztus 25-én, pénteken 16 és 19 óra között. A rendezvényen nem csak a játékosokkal lehet találkozni, de értékes nyereményekért is versenybe szállhatnak a résztvevők.

Hirdetés

Családi sportnapra, kék-fehér kosárkalandra invitálja szurkolóit augusztus 25-én, pénteken 16 és 19 óra között az Arconic-Alba Fehérvár - derült ki a szekesfehervar.hu tájékoztatásából.

A kosarasok a Bregyó Sportközpontban számos izgalmas versennyel, nyereményjátékkal és kérdezz-felelekkel várják leghűségesebb rajongóikat. A nap folyamán lesz tombola-nyereményjáték, ahol akár egy szezonbérletet, dedikált mezt, vagy McDonald’s családi menüt is nyerhetnek a játékosok.

A tombolán túl természetesen a játékosoké és a kosárlabdáé lesz a főszerep. Simon Balázs ügyvezető megnyitója után ugyanis kötetlen kérdezz-felelek kezdődik a felnőtt csapat tagjaival: a szurkoló odapasszolhatja a labdát annak a játékosnak, akitől szeretne kérdezni. A szurkolók 17.00 órától dobóversenyen, majd 17.30 órától streetball-bajnokságon vehetnek részt. A versenyekre nevezni online ITT és ITT, valamint a helyszínen elhelyezett regisztrációs pultnál lehet.

A csapat a családi nap után, szeptember elsején kezdi meg a felkészülést a 2023-2024-es szezonra. A bajnoki rajt szeptember 30-án, szombaton a Budapest Honvéd SE csapata ellen lesz.

Helyi hírekAlba FehérvárkosárlabdaBregyó Sportcentrumprogramoksportcsaládi programok