2024.07.12, Péntek

Corvinus Egyetem

Online nyílt napra hív május 27-én a Corvinus Székesfehérvári Campusa

2020.05.21

Aktuális

Május 27-én szerdán 16 órától "sorrendmódosítási" online nyílt napot szervez a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusa. A nyílt napon minden információt megtudhatnak a leendő hallgatók a campuson induló képzésekről.

Már lehet regisztrálni a Corvinus Székesfehérvári Campusának nyílt napjára

2020.01.07

Aktuális

2020. január 17-én, pénteken 9 órai kezdettel nyílt napot tart a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusa. A rendezvény célja a campus és a székesfehérvári felsőoktatás népszerűsítése. Az eseményen szaktájékoztatókkal, workshopokkal, diákszervezetek bemutatkozásával, kollégiumi- és campus sétával, valamint interaktív kvíz játékkal várják a képzések iránt érdeklődőket.

Elkezdődik a park és a parkoló építés a Corvinus Székesfehérvári Campusán

2019.10.04

Aktuális

A végéhez közeledik a hangulatos egyetemi kisváros kialakítása a Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán. A századelő hangulatát idéző felújított épületek körül parkolókat és zöld közösségi tereket alakítanak ki árnyas fákkal és stílusos utcabútorokkal.

Régi huszárlaktanyából nyert új épületet a fehérvári campus

2019.08.15

Aktuális

Az Épkar és a Laterex a korábban kihasználatlan téglaépületet anyagában és karakterében is megőrizte az eredeti állapotnak megfelelően.

Székesfehérvár történetének eddigi legnagyobb egyetemi fejlesztése készült el

2019.06.18

Kultúra

Szeptembertől birtokba vehetik a diákok a Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusának B épületét. A beruházás során az épület teljes gépészeti és esztétikai rekonstrukción esett át. A közel 2000 négyzetméteres épület öt előadóteremnek, több konferenciateremnek, labornak és a campus könyvtárának is helyet ad.

Próbaérettségi lesz február 16-án a Corvinus Székesfehérvári campusán

2019.02.06

Aktuális

Ingyenes próbaérettségit tart Fehérváron a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos érettségi-előkészítője, a Studium Generale. Február 16-án a Budai út 43. szám alatti Campus épületben kínálkozik lehetőség a próbaérettségi megírására, közép- és emelt szinten egyaránt.

Nyilvánosak a felvételi ponthatárok – ennyi kellett a fehérvári képzésekhez

2018.07.26

A Corvinus Székesfehérvári Campusán a legtöbb pont a gazdálkodási és menedzsment alapképzéshez kellett, míg az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karán a műszaki menedzser szak volt a "pontrekorder". A BCE Székesfehérvári Campusán indított szakokra az első évhez képest kétszer többen jelentkeztek és a tavalyi létszámhoz képest közel kétszer többen kezdhetik meg itt tanulmányaikat.

A Corvinus és az Óbudai Egyetem is nyílt napra várja a fiatalokat Fehérváron

2018.01.03

Közeledik a félévzárás a középiskolákban, a végzősök pedig hamarosan döntést hoznak továbbtanulási terveikkel kapcsolatban. Fehérváron a Corvinuson január 12-én, az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karán pedig január 15-én lesz nyílt nap a jelentkezésekhez szükséges információkról, az induló képzésekről, a választható képzési formákról.

Nyílt próbaérettségi nap a lesz a Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán

2020.01.27

Aktuális

Idén 10. alkalommal kerül megrendezésre február 15-én (szombaton) a Studium Generale szervezésében az Országos Nyílt Próbaérettségi Nap, melynek keretében ingyenesen mérhetik fel tudásukat az érettségi előtt álló diákok közép, illetve emelt szinten 3 tantárgy keretében: matematika, történelem és közgazdaságtan. Székesfehérváron a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusa biztosít helyszínt a rendezvény számára.

A Corvinus Egyetem hallgatói jártak tanulmányúton a Sóstó Természetvédelmi Területen

2019.11.07

Helyi hírek

Fejlesztéspolitikai tanulmányutat szervezett a Budapesti Corvinus Egyetem Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar Gazdaságföldrajz, Geoökonómia és Fenntartható Fejlődés Intézete hallgatói és oktatói számára Székesfehérvárra. A csoport a Sóstó Természetvédelmi Területen tett rövid kirándulást követően a Látogatóközpontban interaktív előadáson vett részt.

Monarchia korabeli laktanyából épült modern campus Székesfehérváron

2019.09.04

Aktuális

Az épület régi karakterét és elveszett oromzatait is visszanyerte az Épkar és a Laterex munkájával, a mostani tanévben már ezer diákot szolgál.

Pótfelvételi szerdán éjfélig - az Óbudai, a Corvinus és a Kodolányi is várja a diákokat Székesfehérváron

2019.08.07

Aktuális

Az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karán a Corvinus Székesfehérvári Campusán és a Kodolányi János Egyetemen is van lehetőség pótfelvételire. Jelentkezni kizárólag a www.felvi.hu honlapon elérhető elektronikus felvételi rendszeren keresztül lehet 2019. augusztus 7. éjfélig.

Átalakulás előtt a Corvinus - negyedik évfolyamát indítja a székesfehérvári campus

2019.04.07

Aktuális

Tovább nőtt az első helyen jelentkezők száma a Budapesti Corvinus Egyetemen, amely idén júliustól átalakuló fenntartói modell mellett működik majd.

Pénteken lesz nyílt nap a BCE Székesfehérvári Campusán

2019.01.17

Aktuális

A Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán 2019. január 18-án, pénteken reggel kilenc órától nyílt napot tartanak, ahová az alap- és mesterképzések iránt érdeklődőket egyaránt szeretettel várják. A nyílt napon való részvétel regisztrációhoz kötött!

Az Épkar és a Laterex fejleszti csúcsszínvonalra a Corvinus campusát

2018.02.06

Egy egykori laktanya komplett felújításával kapnak modern oktatási épületet a székesfehérvári hallgatók.

Felőoktatási EXPO Székesfehérváron

2017.10.16

Idén már harmadik alkalommal rendezik meg Székesfehérváron az Alba Regia Felsőoktatási Expo-t.