2024.03.28, Csütörtök
Pénteken lesz nyílt nap a BCE Székesfehérvári Campusán
szekesfehervar.hu

Pénteken lesz nyílt nap a BCE Székesfehérvári Campusán

szekesfehervar.hu

2019.01.17. 14:30

A Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán 2019. január 18-án, pénteken reggel kilenc órától nyílt napot tartanak, ahová az alap- és mesterképzések iránt érdeklődőket egyaránt szeretettel várják. A nyílt napon való részvétel regisztrációhoz kötött!

Hirdetés

Székesfehérváron, a corvinusos hallgatók nemcsak magas színvonalú oktatásban részesülnek, hanem a duális képzések révén leendő szakmájukhoz kapcsolódó munkatapasztalat megszerzésére is lehetőséget kapnak.

A meghirdetett szakok duális partnereivel a szaktájékoztató előadásokon, valamint az aulában kihelyezett standoknál is találkozhatnak a résztvevők. 

Az egyedül Székesfehérváron, duális képzési formában elérhető Sportközgazdász mesterképzés oktatási struktúrájába is bepillantást nyerhetnek az érdeklődők, akik személyesen is kérdezhetnek a szakfelelősöktől. A nyílt nap során kollégiumi körtúrára hívják a résztvevőket: a páratlanul felszerelt kollégiumot maguk a kollégisták mutatják be.

A Case Solvers “Hol tanuljak tovább?” esetoldó tréningen is részt vehetnek azok az érdeklődők, akik még nem biztosak abban, melyik szakot is válasszák. Regisztrálni itt lehet a tréningre!

AktuálisSzékesfehérvárFejér megyenyílt napCorvinus Egyetem