2024.04.20, Szombat

A Corvinus és az Óbudai Egyetem is nyílt napra várja a fiatalokat Fehérváron

szekesfehervar.hu

2018.01.03. 11:45

Közeledik a félévzárás a középiskolákban, a végzősök pedig hamarosan döntést hoznak továbbtanulási terveikkel kapcsolatban. Fehérváron a Corvinuson január 12-én, az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karán pedig január 15-én lesz nyílt nap a jelentkezésekhez szükséges információkról, az induló képzésekről, a választható képzési formákról.

Hirdetés

Hello.Corvinus, hello.Székesfehérvár, hello.nyílt nap! – a BCE folyamatosan fejlődő Székesfehérvári Campusán (Budai út 43.) január 12-én, pénteken 9 órától az induló négy alap- és három mesterszakról, a duális, a nappali és a levelezős képzésekről tudhatnak meg minden információt az érdeklődők.

 

 

A délelőtt folyamán szaktájékoztatók, kollégiumtúra, villámelőadások és kvíz is lesz. A Székesfehérvári Campuson nem csak magas minőségű oktatás és a szakmai tapasztalat lehetősége vár a fiatalokra, de egy teljes körűen felszerelt kollégium is, ahol a tanulás és kikapcsolódás iránti igény egyaránt válaszra talál. A kollégium kapacitása 50 fő, a hallgatók 1-4 fős apartmanokban kapnak helyet. Van korlátlan szélessávú internet, közösségi tér TV-vel és kényelmes kanapékkal, csocsó, teljesen felszerelt konyha, valamint csendes tanulószoba is. A campuson hamarosan edzőterem és tanulói számítógépek is elérhetőek lesznek. 

 

 

Az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kara a Geoinformatikai Intézetben, a Pirosalma utca 1-3 száma alatt, a 101-es előadóban január 15-én, hétfőn 10 órakor várja azokat a fiatalokat nyílt napra, akik a műszaki és gazdasági szakok iránt érdeklődnek: részletesen tájékoztatnak az induló öt alapszakról, a duális képzésről és a felvételivel kapcsolatos kérdésekről. 

Aktuálistovábbtanulásnyílt napÓbudai Egyetem SzékesfehérvárCorvinus Egyetemfélévzárásképzések