2023.09.30, Szombat

Pusztaszabolcs

A nyár elején adnak át 13 kilométernyi új vasúti pályát a fővárosi agglomerációban

2021.03.08

Helyi hírek

Két évtized után először készül el az országban új nyomvonalon épülő pályaszakasz.

Így halad a Budapest-Pécs vasútvonal Fejér megyei fejlesztése

2020.03.10

Helyi hírek

Átfogó projektben fejleszti az Intercity járatok által is használt 40a vonalat a Mészáros és Mészáros Kft., valamint a Vasútépítők Kft konzorciuma.

Nagyobb sebességre kapcsolt a Budapest-Pécs vasútvonal építkezése

2019.08.23

Helyi hírek

A Mészáros és Mészáros, valamint a Vasútépítők konzorciuma mintegy 27,9 kilométernyi pályát fejleszt Százhalombatta és Pusztaszabolcs között.

Szeretet, gondoskodás, összefogás a gyerekekért

2018.11.14

Karácsony ünnepére készülve idén is cipősdoboz akciót hirdetnek a pusztaszabolcsi hivatásos tűzoltók. Az összegyűjtött ajándékokat a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ által ellátott, állami gondozásban részesülő gyerekekhez juttatják el. A felajánlásokat minden korosztály részére várják, újszülöttől egészen huszonöt éves korig.

A Siemens építheti a a Százhalombatta-Pusztaszabolcs vasút közlekedéssegítő rendszerét

2018.05.09

Gazdaság

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. a Siemenst bízta meg a vasúti közlekedést elősegítő berendezések kiépítésével a Százhalombatta-Pusztaszabolcs vonalon.

Több vonalon is változik a vasúti menetrend

2017.09.01

Felújítás miatt módosul a menetrend a Budapest-Pusztaszabolcs-Dombóvár, a Budapest-Sárbogárd-Baja és a Budapest-Székesfehérvár vonalon is.

Új funkcióval gazdagodott az E-személyi

2017.02.17

Az új típusú személyi igazolványokra már feltölthetőek a vasúti bérletek is. A szolgáltatást kísérleti jelleggel elsőként a Budapest-Pusztaszabolcs vonalon vezette be a MÁV-Start Zrt.