2022.10.04, Kedd

ingatlan

Használt házak: Székesfehérváron már 400 ezer forint felett az átlagos négyzetméterár

2021.05.20

Helyi hírek

A használt házaknál átlagosan 286 ezer forintos négyzetméterár jellemző idén, ami a legalacsonyabb a használt lakóingatlan típusok között.

Ennyi évig kell dolgozni egy 60 négyzetméteres lakásért

2021.03.11

Gazdaság

Egy 60 négyzetméteres lakást Nógrád, Heves és Békés megyében három-öt évi nettó átlagbérből lehet venni, miközben más megyékben (Somogy, Hajdú-Bihar) akár nyolcévnyi bért is össze kell gyűjteni, a fővárosban pedig átlagosan több mint tizenegy évit - derül ki a Takarék Index elemzéséből, amelyről az MTI-t csütörtökön tájékoztatták.

Ugródeszkára léptek az ingatlanárak Székesfehérváron

2019.04.22

Gazdaság

Székesfehérváron mind a családi házak, mind a lakások négyzetméter árai jelentősen megugrottak az elmúlt egy évben. Idén februárban pedig a székesfehérvári családi házak és panellakások átlagárai már az országos átlagot is meghaladták - derül ki az ingatlannet.hu fehérvári elemzéséből.

Változtak az ingatlan, vagyoni értékű jog átruházásából származó jövedelemre vonatkozó szabályok

2019.01.20

Aktuális

Az év elejétől változtak az ingatlan, vagyoni értékű jog átruházásából származó jövedelemre vonatkozó szabályok - hívja fel a figyelmet az adóhatóság a honlapján.

Kéménytűz keletkezett egy csóri épületben

2016.12.09

Aktuális

December 7-én, Csóron a Fő tér egyik épületének a kéményében lerakódott korom és kátrány égett. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók segélykérő hívást követően érkeztek a helyszínre.