2024.04.13, Szombat

Csók István Képtár

Új időszaki kiállítással nyit a Csók István Képtár

2020.07.21

Kultúra

A Kagán lovasa – avagy egy avar páncélos lovas életre keltése című vándorkiállítás megérkezett Székesfehérvárra és július 24-én pénteken, 17 órai kezdettel kurátori tárlatvezetés keretében tekinthető meg először a Csók István Képtárban.

Fejér megyei képző- és iparművészeti kiállítás nyílt a Csók István Képtárban

2019.04.06

Kultúra

Pénteken este nyílt meg a Fejér megye kortárs képző- és iparművészetét bemutató tárlat a Csók István Képtárban. A több évtizedes hagyományokkal bíró Fejér Megyei Tárlat az alkotóknak az utóbbi két évben készült műveit mutatja be.

A fehérvári bazilika barokk műtárgyaiból nyílt kiállítás a Csók István Képtárban

2018.08.04

Barokk mennyország, kincsek, rejtélyek a Szent István király-székesegyházból címmel nyílt kiállítás pénteken a székesfehérvári Csók István Képtárban: a tárlaton a teljes belső felújítás előtt álló bazilika barokk műkincsei láthatók.

Teltházas tárlatvezetés - március 11-ig látható az egyedülálló kiállítás Fehérváron

2018.02.07

Egy gombostűt sem lehetett volna leejteni, annyian voltak a Csók István Képtárban a HANYATtLÓ - SZÁRNYALÓ című kiállítás tárlatvezetésén, melyet a szobrászművész, Párkányi Raab Péter és Filep Sándor, festőművész tartott közösen.

Vivaldi-ritkaságokat is hallhatunk a Csók István Képtárban

2017.03.09

2017. március 12-én vasárnap 18 órakor Vivaldi koncertre várják a zenebarátokat a Csók István Képtárba.

Sötétbe borul a Csók István Képtár – Hamarosan megnyílik „A Döntés” című kiállítás

2017.01.17

Január 23-tól lesz látogatható a Szent István Király Múzeum Csók István Képtárában a Somogyi Győző 127 festményét, valamint Párkányi Raab Péter 66 fotográfiáját, fény-, tér- és illatinstallációját felvonultató „A Döntés” című kiállítás Székesfehérváron.

A magyar fotográfia legsikeresebb korszakát bemutató kiállítás nyílt Székesfehérváron

2019.05.27

Kultúra

A magyar fotográfia legsikeresebb korszakát bemutató kiállítás nyílt csütörtökön Fehérváron: André Kertész, Moholy-Nagy László, Robert Capa, Brassai, Martin Munkácsi és további csaknem húsz, különleges magyar fotóművész alkotása látható a Nóri Pintérban.

Trianon címmel nyílt kiállítás Jankovics Marcell munkáiból Székesfehérváron

2018.12.05

Trianon címmel nyílt kiállítás Jankovics Marcell munkáiból szerdán Székesfehérváron, a Csók István Képtárban: a grafikusművész közel kétszáz alkotásból álló, grandiózus tárlata 1526-tól 2016 végéig jeleníti meg a magyar történelem eseményeit a trianoni békediktátummal való összefüggéseiket megragadva.

Felújítják a székesfehérvári Szent István király-székesegyházat

2018.07.19

Kezdődik a Szent István király-székesegyház belső felújítása, azonban a kivitelezés előtt még a régészek veszik birtokba a templomot, ahol a szakemberek reményei és az előzetes kutatások szerint az egykor itt álló középkori épület és a négykaréjos koronázóbazilika összekötésének nyomait is megtalálják.

Meghosszabbították A Döntés kiállítás időtartamát

2017.03.29

Hamarosan már a tízezredik látogatót köszönthetik a Döntés kiállításon a Csók István Képtárban, mely messze a leglátogatottabb a kortárs képzőművészeti kiállítások között. A kiállítást május 20-ig, a Kortárs Művészeti Fesztivál végéig hosszabbították meg.

A Döntés: Egy kiállítás, ami a jó és a rossz közötti választáshoz is segítséget nyújt

2017.01.23

Székesfehérváron január 22-én, a Magyar Kultúra Napján nyílt meg A Döntés című kiállítás a Szent István Király Múzeum Csók István Képtárában, mely Somogyi Győző 127 festményét, valamint Párkányi Raab Péter 66 fotográfiáját vonultatta fel.