2024.03.29, Péntek
Még jelentkezhetnek az alkotók a székesfehérvári Csók István Képtár kiállítására
Illusztráció, pexels.com

Még jelentkezhetnek az alkotók a székesfehérvári Csók István Képtár kiállítására

szekesfehervar.hu

2021.08.25. 14:10

A közel egymillió forintos összdíjazású tárlatra minden Székesfehérváron élő, vagy a városunkhoz kötődő alkotó adhat be művet.

Hirdetés

Felhívást tett közzé a Szent István Király Múzeum a Fehérvár Szalon 2021 képző-, ipar- és fotóművészeti kiállítás kapcsán. dén szeptember 17. és október 17. között lesz látható A Fehérvár Szalon 2021 képző-, ipar- és fotóművészeti kiállítása a Csók István Képtárban - olvasható a szekesfehervar.hu-n.

A közel egymillió Ft-os összdíjazású tárlatra minden Székesfehérváron élő, vagy a városhoz kötődő alkotó adhat be művet. Egy-egy művész legfeljebb az elmúlt három évben készült, 2 db különálló alkotást, vagy egy, legfeljebb 3 darabból álló sorozatot adhat be. Mérethatár-megkötéseket nem szabtak ki, ugyanakkor a műveket kérik kiállításra készen beadni. A kiállításon való bemutatásról és a díjak odaítéléséről független országos szakmai zsűri dönt, kiknek értékelése ellen a pályázók nem emelhetnek kifogást.

A beadás és a kiállítás helyszíne: Szent István Király Múzeum Csók István Képtár Székesfehérvár, Bartók Béla tér 1.

A beadás ideje: 2021. szeptember 8. és szeptember 9. szerda, csütörtök 10:00-tól 18:00-ig.

A kiállítás ünnepélyes megnyitására és a díjak átadására 2021. szeptember 17-én, pénteken 17 órakor kerül sor.

Bővebb információ Szűcs Erzsébet művészettörténésztől a [email protected] címen és a 06-70-453-2516-os telefonszámon kérhető.

Aktuáliskiállításképzőművészeti kiállításCsók István KéptárSzent István Király MúzeumSzékesfehérvárMűvészet