2022.10.03, Hétfő

virágos székesfehérvár

Virágos Székesfehérvár – mintegy 700 komposztkeretet oszt ki a Városgondnokság

2021.04.22

Helyi hírek

Elkezdődött azoknak a komposztkereteknek a kiosztása, melyet a Virágos Székesfehérvárért programban résztvevő családi házban élők pályázhattak meg még tavaly szeptemberben. A Városgondnokság csütörtökön 678, a fehérvári Karsai Holding által gyártott, újrahasznosított műanyagból készült komposztkeretet oszt ki.

Virágos Székesfehérvár – írjon e-mailt, aki UPC-s címmel regisztrált a pályázatra

2021.03.07

Helyi hírek

Március elején megszüntette a szolgáltató a [email protected] vagy [email protected] végződő e-mail címeket és ezeken a fiókokon keresztül már nem lehet sem küldeni, sem fogadni leveleket. A Virágos Székesfehérvár pályázatra összesen 158-an regisztráltak ilyen végződésű címmel, így a Városgondnokság kéri, hogy aki ezen végződésű címmel jelentkezett, küldjön egy levelet az új címéről a [email protected] e-mailre, melyben a neve mellett lehetőség szerint szerepeljen a regisztrációs száma is.

Virágos Székesfehérvár - szeptember 09-től október 06-ig lehet pályázni növényekre

2019.09.09

Aktuális

Már tíz éve támogatja Székesfehérvár Önkormányzata és Székesfehérvár Városgondnoksága a lakosság parkosítási törekvéseit növényültetési pályázat indításával. A 2020-ban kiosztásra kerülő növényekre egy hónapon keresztül lehetet pályázni szeptember 9-től. A társasházak pályázhatnak vadszőlőre is, amit a kukaketrecek befuttatására használhatnak, illetve ismét lehet igényelni komposztot.