2024.09.28, Szombat
Virágos Székesfehérvár 2025 – lehet jelentkezni
Illusztráció: pexels.com

Virágos Székesfehérvár 2025 – lehet jelentkezni

szekesfehervar.hu

2024.09.28. 08:30

Már tizenöt éve támogatja Székesfehérvár Önkormányzata és Székesfehérvár Városgondnoksága a fehérváriak virágosítási törekvéseit a növényültetési pályázattal.

Október 10-ig lehet pályázni a 2025 tavaszán kiosztandó növényekre, komposztálóra, esővízgyűjtőre, fecskefészekre, madárodúra és denevérodúra. Társasházak és Intézmények esetén a megpályázott csomagon felül igényelhető kilenc tő vadszőlő a kukaketrecek befuttatására – írja a szekesfehervar.hu.

 Az idei évben is a megszokott négy kategóriában lehet pályázni:

  • Ablak/erkély kategóriában álló vagy futómuskátli virágcsomagokra,
  • Családi Ház kategóriában egynyári virágcsomagra vagy komposztálóra vagy esővízgyűjtőre vagy fecskefészekre vagy madárodúra vagy denevérodúra,
  • Társasház kategóriában egynyári virágcsomagra vagy fecskefészekre vagy madárodúra,
  • illetve igény esetén pluszban vadszőlőre a kukaketrecek befuttatásához. Ez utóbbi igényt a [email protected] e-mail címen kell jelezni!

 

Ablak/erkély és Családi ház kategóriában egy ingatlanra vonatkozóan csak egy pályázatot lehet beadni. A pályázónak döntenie kell, hogy virágot, komposztálót, esővízgyűjtőt, fecskefészket, madárodút vagy denevérodút szeretne. Aki muskátlit szeretne, az az ingatlan jellegétől függetlenül válassza az Ablak/erkély kategóriát.

Helyi hírekSzékesfehérvárvirágos székesfehérvárpályázat