2022.12.01, Csütörtök

tábor

Véget értek a Rákóczi Szövetség színjátszótáborai Székesfehérváron

2021.08.18

Kultúra

A fiatalok a leghitelesebb helyen idézhették meg a magyar történelmet, hiszen a városban koronázták az ország királyait ötszáz éven át.

Napközis és ottalvós táborokat is lehet tartani

2021.06.08

Országos hírek

A sporttáborokat, az angoltáborokat, valamint a kalandtáborokat keresik a legtöbben, de a hagyományosabb kézműves- és lovastáborokba is egyre többen jelentkeznek.

Még lehet jelentkezni az Országos Fiatal Népi Ékszerkészítők Tehetséggondozó Táborába

2020.07.01

Országos hírek

A táborba 14-25 év közötti kézművesek - tanulók, egyetemi hallgatók, egyéni alkotók vagy népi iparművészek - jelentkezését várják július 10-ig.

A sport a legnépszerűbb tábortéma

2019.06.16

Aktuális

Az idén a legnépszerűbb tábortéma a sport, amit az idegen nyelvi és informatikai, programozótáborok követnek holtversenyben, a harmadik helyen pedig a készségfejlesztő és katonai táborok állnak - mondta a Táborfigyelő portál vezetője az M1 aktuális csatornán pénteken.

Csapatépítő tábort tartanak Pákozdon a honvéd kadétképzés elsőseinek

2017.08.29

Hétfőtől szerdáig csapatépítő tábort tart Pákozdon a Honvédelmi Minisztérium és a Honvéd Vezérkar az idei tanévben induló honvéd kadét ágazati szakképzésbe felvett szakgimnáziumi tanulóknak.

Bútorfestő tábor indul Székesfehérváron

2017.07.07

A július 24-től kezdődő tábor résztvevői megismerkedhetnek a hartai bútorfestészet motívumaival, festészetével és technikai fogásaival is.

Több mint hatszáz ukrán gyermek táborozhat idén a Velencei-tónál

2017.06.21

A magyar kormány jóvoltából több héten át a Velencei-tónál táboroznak az ukrajnai háborúban érintett családok gyermekei és kísérőik.

Megkezdődtek a Rákóczi Szövetség színjátszótáborai a hétvégén

2021.08.09

Helyi hírek

Mintegy 400 vajdasági és kárpátaljai diák érkezett Sátoraljaújhelyre, a 12. nyári táborba.

Rákóczi Szövetség: több ezer diák és tanár táborozik jövő héttől

2020.07.05

Aktuális

Több ezer diák és tanár táborozik hétfőtől a Rákóczi Szövetség szervezésében Magyarország több helyszínén - közölte a szövetség az MTI-vel pénteken.

Napraforgó Tábor - biciklis akadálypálya és bűnmegelőzés a Bregyóban

2019.08.01

Aktuális

Gyerekek álltak sorban a Bregyóbeli napközis táborban felépített ügyességi pálya előtt, hogy kerékpárral teljesíthessék közlekedésben is szükséges képességeket igénylő feladatot. A rendőrség KRESZ-kockákat is vitt a táborba, valamint beszélgettek az iskolásokkal a bűnmegelőzést érintő témákról.

Vannak még szabad helyek Székesfehérváron a múzeum nyári táboraiban

2018.06.10

Aktuális

Akad még néhány szabad hely a Szent István Király Múzeum nyári táboraiban, amelyekre 5-11 éves gyerekek jelentkezését várják. Lesz táborzászló, amit közösen készítenek el, de kalandok, megoldandó rejtélyek, felfedezésre váró helyek és tárgyak illetve sok játék várja gyerekeket.

Száznál is több kisdiák nyaralását támogatta a dunaújvárosi önkormányzat

2017.07.31

Dunaújváros önkormányzatának támogatásával 105 dunaújvárosi kisdiák vakációzhatott nemrégiben a Mohácsi Lovasklub táborában.

Állati-jó táborba várják a fehérvári fiatalokat

2017.06.29

A Fertőzug Állatsimogató egész nyáron folyamatosan várja az alsó tagozatos diákokat az Állati-jó táborba.

Bezár a bicskei tábor és nem lesz helyette másik

2016.09.14

Már most sem érkeznek új migránsok a bicskei befogadó állomásra, mivel a tervek szerint december 31-én megszűnik - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára Bicskén.