2021.10.21, Csütörtök

Etyek

Megvannak a Magyar Bor Nagydíj 2019 nyertesei

2020.01.03

Kultúra

Fehér bor kategóriában a hegymagasi Szászi Birtok 2015-ös Szigligeti Kabócás Olaszrizlingje, a vörös borok között pedig a villányi Tiffán's Pincészet Grande Selection 2015-ös házasítása nyerte el a Magyar Borszakírók Köre által odaítélt Magyar Bor Nagydíjat.

Pezsgőkonferenciát tartottak Etyeken

2019.05.30

Aktuális

A magyar bor- és pezsgőkészítő szakmai közösség felkészültsége jó alapot ad a tradicionális pezsgő minőségi reneszánszának folytatásához - mondta az Agrárminisztérium mezőgazdaságért felelős államtitkára csütörtökön, Etyeken.

Sajtmustrával bővül az etyeki Gasztrosétány programja

2018.09.26

Kultúra

Első alkalommal rendezik meg az etyeki Gasztrosétányon a Magyar Sajtkészítők Egyesületének Sajtmustráját, az Újhegyi pincesorra látogatók így az etyeki borok mellett a Kárpát-medence legjobb sajtkészítőinek termékeivel is találkozhatnak szombaton.

Szombaton kezdődik a Nyári Etyeki Piknik

2018.06.08

Kultúra

Szombaton kezdődik a kétnapos Nyári Etyeki Piknik, a gasztrosétányon széles borválaszték, kézműves vásár, kulturális és gyermekprogramok várják az érdeklődőket - mondta el a Rókusfalvy Pál, a piknik főszervezője az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában.

Kiemelt turisztikai fejlesztési térség lehet Etyek és a Velencei tó környéke

2018.03.14

A Pannónia szíve fejlesztési program révén Etyek és a Velencei tó környéke kiemelt turisztikai fejlesztési térséggé válhat - mondta Tessely Zoltán miniszterelnöki biztos, a térség országgyűlési képviselője kedden Etyeken, sajtótájékoztatón.

Múltba nyíló ablakok, örökéletű szépségek – Rákos Péter fotói Etyeken

2017.10.22

Rákos Péter fotói azonnal elárulják, hogy restaurátor, a régi szépségek felfedezője és megőrzője. A könyvtárban kiállított képeit ódon ablakkeretek rámázzák – hajdanvolt asztalosok kezemunkájának dicséretével.