2024.04.16, Kedd

Etyek

Etyeki piknik light - a hétvégén kinyitnak a pincék Etyeken

2020.09.02

Helyi hírek

A Piknik Kódex útmutatásait betartva, az egyes helyszínek befogadóképességét figyelembe véve várják a kikapcsolódni vágyókat.

Megújult Etyeken Magyar-kút

2019.07.03

Aktuális

Az etyeki szőlő- és borközpontok, az Újhegy, az Öreghegy, a Kecskegödör és a Körpincék arculatát a régi présházak és a dimbes-dombos pannon táj jellegzetességei adják, ám az elmúlt két év beruházásai nyomán a 21. századi igényeknek megfelelő turisztikai helyszínekké váltak.

Megkezdődött az Újhegyi Alsó út felújítása Etyeken

2019.03.06

Aktuális

Közvetlen nemzeti forrás felhasználásával, a fejlesztési tanács beruházásaként, az Útéppart Kft. kivitelezésében, ugyanazt a szép bazaltkockás burkolatot kapja, mint a felső út.

A hétvégén rendezik meg az Őszi Etyeki Pikniket

2018.09.01

Kultúra

Kulturális és gasztronómiai programokkal várják a vendégeket szombaton és vasárnap az Őszi Etyeki Pikniken - hangzott el az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában.

Az Etyeki Kúria kékfrankosa is szerepel budapesti Kékfrankos Április Nagykóstoló kínálatában

2018.04.20

Tizenöt borvidék több mint ötven termelőjének száznál is több borát ismerhetik meg a látogatók a Winelovers által szervezett Kékfrankos Április Nagykóstolón szombaton Budapesten.

Átadták Etyek felújított borászati központjait

2018.01.19

Átadták pénteken Etyek felújított borászati központjait, a kormányzati beruházás a Pannónia Szíve turizmusfejlesztési program első megvalósult része.

Megvannak a Magyar Bor Nagydíj 2019 nyertesei

2020.01.03

Kultúra

Fehér bor kategóriában a hegymagasi Szászi Birtok 2015-ös Szigligeti Kabócás Olaszrizlingje, a vörös borok között pedig a villányi Tiffán's Pincészet Grande Selection 2015-ös házasítása nyerte el a Magyar Borszakírók Köre által odaítélt Magyar Bor Nagydíjat.

Pezsgőkonferenciát tartottak Etyeken

2019.05.30

Aktuális

A magyar bor- és pezsgőkészítő szakmai közösség felkészültsége jó alapot ad a tradicionális pezsgő minőségi reneszánszának folytatásához - mondta az Agrárminisztérium mezőgazdaságért felelős államtitkára csütörtökön, Etyeken.

Sajtmustrával bővül az etyeki Gasztrosétány programja

2018.09.26

Kultúra

Első alkalommal rendezik meg az etyeki Gasztrosétányon a Magyar Sajtkészítők Egyesületének Sajtmustráját, az Újhegyi pincesorra látogatók így az etyeki borok mellett a Kárpát-medence legjobb sajtkészítőinek termékeivel is találkozhatnak szombaton.

Szombaton kezdődik a Nyári Etyeki Piknik

2018.06.08

Kultúra

Szombaton kezdődik a kétnapos Nyári Etyeki Piknik, a gasztrosétányon széles borválaszték, kézműves vásár, kulturális és gyermekprogramok várják az érdeklődőket - mondta el a Rókusfalvy Pál, a piknik főszervezője az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában.

Kiemelt turisztikai fejlesztési térség lehet Etyek és a Velencei tó környéke

2018.03.14

A Pannónia szíve fejlesztési program révén Etyek és a Velencei tó környéke kiemelt turisztikai fejlesztési térséggé válhat - mondta Tessely Zoltán miniszterelnöki biztos, a térség országgyűlési képviselője kedden Etyeken, sajtótájékoztatón.

Múltba nyíló ablakok, örökéletű szépségek – Rákos Péter fotói Etyeken

2017.10.22

Rákos Péter fotói azonnal elárulják, hogy restaurátor, a régi szépségek felfedezője és megőrzője. A könyvtárban kiállított képeit ódon ablakkeretek rámázzák – hajdanvolt asztalosok kezemunkájának dicséretével.