2023.01.29, Vasárnap
Etyeki piknik light - a hétvégén kinyitnak a pincék Etyeken
Illusztráció (pixabay.com)

Etyeki piknik light - a hétvégén kinyitnak a pincék Etyeken

MTI

2020.09.02. 11:05

A Piknik Kódex útmutatásait betartva, az egyes helyszínek befogadóképességét figyelembe véve várják a kikapcsolódni vágyókat.

Hirdetés

A klasszikus, megszokott piknikre ugyan még várni kell, de a hétvégén már kinyitnak a pinceajtók az etyeki Gasztrosétányon, ahol a járványügyi szabályokat betartva várják a kikapcsolódni vágyókat.

A Piknik Kódex útmutatásait betartva, az egyes helyszínek befogadóképességét figyelembe véve várják a kikapcsolódni, kóstolni, e-bike-túrázni vágyókat a hétvégén Etyeken - mondta el az M1 aktuális csatorna szerdai műsorában Rókusfalvy Pál szervező, ötletgazda. Hozzátette: a helyi vendégvárók a Magyar Turizmus Zrt. Covid-kézikönyve alapján alkották meg azt a Piknik Kódexet, amely a biztonságos és kulturált kikapcsolódást lehetővé teszi.

Az ötletgazda szerint hangulatát tekintve ugyanolyan lesz a piknik, mint máskor, csak a helyszíneken jobban figyelnek az óvintézkedésekre.

A látogatóknak érdemes letölteni az év minden napján használható, ingyenes e-tyek alkalmazást, ahol minden vendégváró programja, a helyszínek befogadóképessége és útbaigazító információja megtalálható.

A programok között vezetett e-bike túra, kulturális események, borkóstolók és izgalmas ételek várják az ínyenceket. A szervezők a pikniket követően további programokkal készülnek az ősz folyamán.

Helyi hírek EtyekEtyeki Piknik