2024.03.28, Csütörtök
Etyeken forgatták a Coca-Cola idei karácsonyi reklámfilmjét
Illusztráció/pixabay.com

Etyeken forgatták a Coca-Cola idei karácsonyi reklámfilmjét

magyarepitok.hu

2021.11.08. 13:38

Az igazi varázslat az, ha nyitunk egymás felé – ez a fő mondanivaló.

Hirdetés

A The Coca-Cola Company Magyarországon, az etyeki Korda Stúdióban forgatta új, globális reklámfilmjét, ami november 4-től látható, itthon elsők között a világon. 

A film rendezője Sam Brown, aki olyan világmárkáknak dolgozott korábban, mint az Apple, az Adidas, az Audi, a BBC, a Guinness.  

A hazai helyszín mellett más magyar vonatkozása is van a vállalat reklámfilmjének: a kreatív- és gyártási folyamatot az ötlettől a gyártáson át egészen az utómunkáig magyar reklámszakember, Hidvégi Tom irányította a Coca-Cola latin-amerikai kreatív stratégiai vezetőjeként.

 A Nyiss a csodára márkafilozófia keretében a Coca-Cola egy új karácsonyi reklámfilmmel jelentkezik, amelyet a digitális csatornákon való népszerűsítés mellett influencer partnerségekkel, helyi közösségi kezdeményezésekkel és az üzletekben zajló aktivitásokkal is támogat a márka. 

Az új az emberekben rejlő kedvességet és örömet helyezi új megvilágításba. A film felemelő meséje egy kisfiút mutat be, aki a fantáziája és az erőfeszítései révén végül összehozza a közösséget egy varázslatos közös vacsorára, aminek ő is részese.

Az új reklámfilm 2 és fél perces formátumban, a világ több mint 90 országában látható, Magyarországon pedig november 15-től találkozhatnak vele a fogyasztók.

Helyi hírek Etyekfilmforgatáskarácsony