2023.09.25, Hétfő

vasútállomás

Június végén indulhat a székesfehérvári vasútállomáson a gyalogos felüljáró építésének második üteme

2020.06.23

Aktuális

A beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF) megbízásából a Híd Tám Kft kivitelezésében valósul meg a székesfehérvári vasútállomás gyalogos felüljáró építésének második üteme. A június végén induló és 2021 őszéig tartó munkálatok során elkészül a több mint 70 méter hosszú, fedett felüljáró, valamint a déli oldali lejárólépcső is.

Megújul a bicskei vasútállomás

2019.10.10

Aktuális

15,5 milliárd forintos beruházással teljesen megújul a bicskei vasútállomás és környezete, ezzel létrejön a vasúti és autóbusz közlekedést összekötő intermodális központ - jelentette be az innovációs és technológiai miniszter a Fejér megyei városban tartott sajtótájékoztatón.

Fejér megyéből egy település vesz részt a vasútállomások környezetének gondozásában

2017.01.25

Eddig kilencven önkormányzat csatlakozott a MÁV partnerségi programjához. Fejér megyében Sáregres község önkormányzata is együttműködési megállapodást kötött a MÁV-val.

Megújult szolgáltatások a fehérvári utascentrumban

2016.09.06

Megnyitották a MÁV-START utascentrumát a székesfehérvári vasútállomáson. A hétfőtől-péntekig, 6–17 órák között nyitva tartó ügyfélszolgálati irodában az utasok személyesen intézhetik az utazási ügyeiket, információt kérhetnek, és átvehetik a vonaton felejtett értékeiket is.