2024.04.25, Csütörtök

Megújult szolgáltatások a fehérvári utascentrumban

turizmus.com

2016.09.06. 10:41

Megnyitották a MÁV-START utascentrumát a székesfehérvári vasútállomáson. A hétfőtől-péntekig, 6–17 órák között nyitva tartó ügyfélszolgálati irodában az utasok személyesen intézhetik az utazási ügyeiket, információt kérhetnek, és átvehetik a vonaton felejtett értékeiket is.

Hirdetés

Az ügyfélszolgálati irodában segítenek az utazás megtervezésében, díjszabási, menetkedvezményi információkkal szolgálnak. A különféle igazolásokat is itt kérhetik el azok az utasok, akik megszakítják útjukat, lemondanak az utazásról, csatlakozást mulasztottak vagy késett a vonatuk. A kedvezményes utazási lehetőséget biztosító START Klub kártya megrendelése és átvétele is az utascentrumban történik, és a szolgáltatásaival kapcsolatos észrevételeket is itt fogadja, sőt a talált tárgyakat is itt kezeli a vasúttársaság.

 

A székesfehérvári vasútállomás teljesen megújult utascsarnoka július végén nyílt meg, a jegypénztárak is visszaköltöztek a megszépült épületbe. A belföldi kasszák hajnali 2 óra 50-től éjfélig, a nemzetközi pénztárak délelőtt tíz órától délután ötig tartanak nyitva mindennap. Az e-Ticket jegyátvételi szolgáltatás is biztosított.

Helyi hírekSzékesfehérvárMÁVvasútállomás