2024.07.18, Csütörtök

Károlyi Kastély

Másfél milliárd forintból fejlesztik a fehérvárcsurgói Károlyi-kastélyt

2018.10.04

Megújul az egykori istállóépület és környezete, antik bútorokat és a Károlyi családhoz köthető műtárgyakat szereznek be a másfél milliárd forintból megújuló fehérvárcsurgói Károlyi-kastélyban, ahol szerdán tartották a rekonstrukció projektnyitó rendezvényét.

IX. Európai Vonósnégyes Fesztivál - Quartettissimo a fehérvárcsurgói Károlyi kastélyban

2018.09.11

A Károlyi József Alapítvány szeptember 28. és 30. között nyolcadik alkalommal szervezi meg a Quartettissimo Európai Vonósnégyes Fesztivált. Idén ismét részt vesz a Fesztiválon a Magyar Hangszerész Szövetség a vonósnégyes hangszereit bemutató kiállítással, különböző zeneiskolák pedig koncerteken mutatják be diákjaikat.

Tudományos együttműködésről tanácskoztak a világ minden tájáról érkező tudósok Fehérvárcsurgón

2018.03.31

Magyar tudományos gondolatok, találmányok, műszaki fejlesztések felkarolásáról tanácskoztak magyarországi és külföldön dolgozó magyar tudósok március 27. és 29 között a fehérvárcsurgói Károlyi-kastélyban - közölték a konferencia szervezői pénteken az MTI-vel.

Újra virágba borul a fehérvárcsurgói Károlyi-Kastély parkja

2017.06.01

Idén június 2-3-4-én 13. alkalommal kerül megrendezésre a nagy népszerűségnek örvendő Európai Dísznövény és Kertművészeti Napok a fehérvárcsurgói Károlyi-kastélyban.

Sikerrel zajlott le a Károlyi Gasztro Akadémia

2016.11.23

Aktuális

Középiskolás hallgatók személyesen tanulhattak a Károlyi Kastély konyhafőnökétől, Varga Gergelytől, valamint szakácsaitól.