2020.07.11, Szombat

Hirdetés

Iparművészeti kiállítást és vásárt rendeznek Fehérvárcsurgón
Wikimedia

Iparművészeti kiállítást és vásárt rendeznek Fehérvárcsurgón

mti

2019.10.25. 11:37

Friss termés címmel háromnapos iparművészeti szalont és vásárt rendeznek novemberben a fehérvárcsurgói Károlyi-kastélyban.

Hirdetés

November 15-17. között a Károlyi József Alapítvány meghívására harmadik alkalommal népesíti be több mint harminc iparművész a Károlyi-kastély termeit - mondta el a műsorban Király Fanni iparművész.

A bemutatón a korábban megismert művészek mellett idén több újonnan bemutatkozó alkotóval találkozhat a közönség - hangzott el a műsorban.

Király Fanni iparművész elmondta, hogy minden tárgy nagyon magas minőséget képvisel, kilencven százalékuk kézi technológiával készült, de az anyagban szerepelnek gondosan tervezett, szövött textilek is.

A kastély termeiben öltözékek és lakástextilek, grafikai munkák, kerámia- és üvegtárgyak, kortárs ékszerek, alternatív falikárpitok, kisbútorok és világítótestek is láthatóak lesznek.

Olyan tárgyakkal találkozhat a közönség, amelyeket egyébként kiállítótermekben és múzeumokban láthat; az alkotók hazai és nemzetközi nagy kiállítások résztvevői, akikkel három napon át személyesen találkozhatnak a látogatók - közölte az iparművész.

Helyi hírekFehérvárcsurgóKárolyi Kastélykiállítás