2023.12.02, Szombat

kápolnásnyék

Velencei-tavi turisztikai évadnyitót rendeztek Kápolnásnyéken

2020.07.20

Gazdaság

A kormány célja, hogy a következő években a Velencei-tó és térsége továbbra is fejlődhessen - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteken Kápolnásnyéken a Velencei-tavi turisztikai évadnyitón, ahol második alkalommal adták át a Velencei-tóért díjat.

Markó, Mednyánszky, Munkácsy - tárlat nyílt a kápolnásnyéki Halász-kastélyban

2019.07.25

Aktuális

A kápolnásnyéki Halász-kastélyban nyitotta meg Dr. Latorcai Csaba az Emberi Erőforrások Minisztériumának közigazgatási államtitkára Markó, Mednyánszky, Munkácsy… A 19. század magyar festészete Kovács Gábor gyűjteményében című tárlatát.

Bálint Ágnes ikonikus mesehőseinek avattak domborművet Kápolnásnyéken

2018.10.29

Bálint Ágnes műveivel és életével is azt példázta, miért is jó családban élni - fogalmazott az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára szombaton Kápolnásnyéken, az író két ismert mesehőse, Frakk és Labdarózsa domborműveinek avatásán.

Bővül Kápolnásnyék közműellátottsága

2018.08.16

Az önkormányzat mintegy 30 millió forint értékben kötött szerződést a csatornahálózat fejlesztésére.

A legvérzivatarosabb időket is visszatükrözik a Ferenczyek művei

2017.05.02

2017. május 1-jén Egy család – három iskolateremtő művész címmel kiállítás nyílt a Halász Gedeon Központban Kápolnásnyéken. A szentendrei Ferenczy Múzeumi Centrum által rendezett kiállításon Ferenczy Károly festő, Ferenczy Noémi gobelinművész, festő és Ferenczy Béni Kossuth-díjas magyar szobrász, éremművész, grafikus műveit mutatták be.