2019.09.19, Csütörtök

elismerés

Díjat vehetett át a székesfehérvári alumíniumsajtoló

2018.01.12

Aktuális

Bár még csak az első háromnegyedév adatai állnak rendelkezésre, tavaly 4 százalék fölött bővülhetett a magyar gazdaság - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter pénteken Budapesten a "Díj a sikeres vállalkozásokért" díjátadó rendezvényen.

Elkezdődött az új évad a Vörösmarty Színházban: átadták a Pro Theatro-díjat is

2017.09.19

Kultúra

2017. szeptember 16-án A Pál utcai fiúk bemutatója előtt adták át a Pro Theatro Civitatis Albae Regalis díjat. Az elismerést ezúttal Matuz János író, rendező, forgatókönyvíró, a Vörösmarty Színház művészeti intendánsa vehette át.

Kitüntették a Dunaújvárosi Egyetem rektorát

2017.07.20

Aktuális

A MÁV Csoport vezetése elnök-vezérigazgatói kitüntetésben részesítette dr. habil András Istvánt a 2017. évi 67. Vasutasnap alkalmából.

A Vörösmarty Színház művésze is szerepel a Kaszás Attila-díj jelöltjei között

2017.07.05

Kultúra

Tizedik alkalommal adják át a Kaszás Attila-díjat. A szakma által választott három színész közül a közönség dönti el, hogy ki kapja az elismerést. A díjra a magyar nyelven játszó, állandó társulattal rendelkező színházak saját társulatuk egy-egy tagját javasolhatták.

Idén is átadták a Dunaújváros Ifjúságáért Díjat

2017.05.19

Helyi hírek

2017-ben a Dunaújváros Ifjúságáért Díjat Kollár Edit óvodapedagógusnak és Murányiné Varga Beáta pedagógusnak adományozta a dunaújvárosi képviselő-testület.

Szent Flórián napját ünnepelték a megye tűzoltói

2017.05.05

Aktuális

2017. május 3-án a tűzoltók védőszentjének ünnepe alkalmából ünnepi állománygyűlést tartott a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Székesfehérváron. A rendezvényen a megyei igazgatóság több munkatársát is elismerésben részesítették.

Elismerésben részesültek a Fejér megyei tűzoltók

2017.04.25

Aktuális

2017. április 21-én a Belügyminisztériumban, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon és a Dunaújvárosban megrendezett Fejér Megyei Rendőr-és Tűzoltónapon is elismeréseket adtak át Fejér megyei tűzoltóknak.

Huszonöt év munkájáért vehetett át elismerést a dunaújvárosi szociális gondozó

2017.11.16

Aktuális

A Jószolgálati Otthon Közalapítvány szociális gondozó ápolója, Cruceru Carmen Mihaela vehette át a Szociális Munkáért – Dunaújváros díjat.

A Vörösmarty Színház színésze kapta az idei Kaszás Attila-díjat

2017.09.10

Kultúra

Krisztik Csaba színművész, a székesfehérvári Vörösmarty Színház társulatának tagja kapta a Kaszás Attila-díjat, amelyet az országos színházi évadnyitó gála keretében adtak át pénteken a Győri Nemzeti Színházban.

Elismerésben részesült a Fejér Megyei Kormányhivatal két munkatársa

2017.07.12

Aktuális

Semmelweis Nap alkalmából az Országos Tiszti Főorvos elismerő oklevelét vehette át a Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának két munkatársa.

Komoly elismerésben részesült Mezőfalva sportéletének szervezője

2017.07.05

Helyi hírek

A példás önzetlenség és odaadás eredményeként Cseke Ottó június 9-én Székesfehérváron az FMLSZ idényzáró ünnepségén átvehette a Fejér Megye Labdarúgásáért Díj ezüst fokozatát.

Rangos elismerésben részesült a fehérvári színház tánctagozat-vezetője

2017.05.10

Kultúra

Horváth Csaba, a Vörösmarty Színház tánctagozat-vezetője az V. Vonósnégyes című koreográfiájáért elnyerte a 2016-os év legkiemelkedőbb táncelőadásának járó Lábán Rudolf-díjat.

Átadták a Dunaújváros Kézművességéért Díjakat

2017.05.03

Helyi hírek

Idén három ismert városi szakember vehette át a Dunaújváros Kézművességéért Díjat a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara küldöttgyűlése előtt.