2019.08.18, Vasárnap

egészség

Szívügyünk Fehérvár - az év legnagyobb szűrőnapjára várják a fehérváriakat

2018.11.04

Aktuális

Az egészségmegőrzés jegyében fog össze ismét Székesfehérvár Önkormányzata a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházzal november 7-én. Délután 3 órától ingyenes szűrővizsgálatokkal, tanácsadásokkal várják a szakemberek az érdeklődőket az Alba Regia Sportcsarnokban.

Fontos, hogy a gyerekek megfelelő ivóvízhez jussanak

2018.03.22

Aktuális

Fontos, hogy a felnövekvő generáció ne csak egészséges élelmiszerekhez, de a megfelelő minőségű ivóvízhez is hozzájusson - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára csütörtökön a víz világnapja alkalmából, a budapesti Csodák Palotájában tartott sajtótájékoztatón.

Látogatási tilalom lesz január 24-től a fehérvári Szent György Kórház teljes területén

2018.01.23

Aktuális

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház teljes területére látogatási tilalmat rendeltek el 2018. január 24-től visszavonásig.

Kondipark épül a fehérvári Rácbányában - ha az idő engedi, még idén elkészül

2017.11.08

Aktuális

A szerdai munkaterület átadás után hamarosan elkezdődik egy sportpark kialakítása az Apatini utca és Rácbánya közötti területen. A 90 négyzetméteres, részben fedett kondipark teljes egészében pályázati forrásból, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Nemzeti Szabadidős - Egészség Sportpark Program keretében épül.

Magyar fejlesztés oldhatja meg az EU által betiltott kullancsirtás dilemmáját

2017.03.07

Országos hírek

A tervek szerint a penészgomba által működő, környezetbarát kullancsirtót idén már alkalmazni is lehet Magyarországon.