2024.04.18, Csütörtök
Kábítószer-ellenes rajz- és fotópályázatra várnak alkotásokat Székesfehérváron
Illusztráció, pixabay.com

Kábítószer-ellenes rajz- és fotópályázatra várnak alkotásokat Székesfehérváron

szekesfehervar.hu

2021.09.09. 09:54

A rajzok és fotók esetében stílusbeli és egyéb megkötés nincs, a beadási határidő 2021. október 15-e.

Hirdetés

"Mutasd be, hogy drogok nélkül is jól érezheted magad!” – ezzel a felhívással fordul a 7-11. osztályos diákokhoz a Székesfehérvári Kábítószerügyi Egyeztető Fórum a város önkormányzatával közösen. A Kábítószer-ellenes Világnaphoz kapcsolódóan meghirdetett rajz- és fotópályázatra olyan alkotásokat várnak, amelyek a szenvedélybetegségek és a függőségek veszélyeire hívják fel a figyelmet - olvasható a székesfehérvár.hu-n

A „Tisztán Rólad szól!” pályázat beadási határideje október 15-e. A beérkezett alkotásokat ősszel kiállításon mutatják be.

A „Tisztán RÓLAD szól!” rajz- és fotópályázatot a város önkormányzatával közösen írták ki, a Kábítószer-ellenes Világnaphoz kapcsolódva. A cél, hogy a fiatalok kreativitásukat ebben a témában is megmutassák, és ezzel is ráirányítsák a figyelmet a napjainkban egyre inkább elterjedő problémákra.

 

A legjobb pályaművek díjazásban részesülnek

A 7-11. osztályos diákoktól olyan rajzokat vagy fotókat várnak, amelyek felhívják a figyelmet a kábítószerek egészséget, családi életet, iskolai tanulmányokat befolyásoló hatásaira, illetve a fogyasztás veszélyeire, következményeire. A diákoknak azért is érdemes ceruzát vagy telefont, fényképezőgépet ragadniuk, mert a KEF-tagok értékelése alapján a legjobb pályaművek díjazásban részesülnek.

Az alkotásokat elektronikusan, a [email protected] email címre kell beküldeni, amelyben mindenképpen szerepeltetni kell a diákok nevét/neveit, iskolájuk és osztályuk pontos megnevezését. A rajzok és fotók esetében stílusbeli és egyéb megkötés nincs, a beadási határidő 2021. október 15-e.

KultúraSzékesfehérvárrajzpályázatfotópályázategészség