2019.08.17, Szombat

diák

Egyre több székesfehérvári diák sportolhat a Cutler Gym edzőteremben

2018.03.11

Aktuális

A társadalmi felelősségvállalás jegyében már hat székesfehérvári iskola diákjai vehetik igénybe térítésmentesen a Cutler Fehérvár szolgáltatásait. Az egyik legnagyobb edzőterem a mindennapos testnevelés órák keretében várja az iskolásokat, miközben hagyományos szolgáltatásai mellett immár a Videoton Box Clubnak is otthont ad.

Idegen nyelvi versenyen diadalmaskodtak a fehérvári diákok

2017.03.16

Kultúra

Idén kilencedik alkalommal került sor a szegedi Karolina Gimnázium által megrendezett Könyv-Papír-Olló idegen nyelvi versenyre.

A fiatal nemzedékek nagy mesélőjének hősei most megrajzolhatóak!

2017.02.20

Aktuális

A dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház, Csukás István író életműve előtt tisztelegve rajzpályázatot hirdet diákok részére korhatár nélkül.

Nyílt napot tartottak az Enyingi Rendőrőrsön

2017.02.07

Helyi hírek

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2017. február 6-án délelőtt az Enyingi Rendőrőrsön, nyílt nap keretein belül tájékoztatták a megjelenteket a rendőri hivatásról, azon belül is a határvadász karrierről.

Óperenciás mesemondó versenyen bizonyíthatnak a Fejér megyei diákok

2017.01.26

Kultúra

A székesfehérvári Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár tizenhatodik alkalommal hirdette meg az Óperenciás Mesemondó Versenyt. A megye általános iskolásai február végéig jelentkezhetnek a megmérettetésre, melynek valamennyi fordulóját márciusban tartják.

18 csapat jutott tovább a megyei vetélkedő döntőjébe

2017.01.03

Aktuális

A Fejér Megyei Önkormányzat „A mi kincsesládánk” címmel hirdetett Fejér Megyei Értékek és Hungarikumok Ismereti Vetélkedőt Fejér megyében. A kétfordulós vetélkedőt az önkormányzat a Fejér Megyei Értéktár Bizottsággal közösen a Földművelésügyi Minisztérium sikeres HUNG-2016 pályázatán elnyert 3 millió forintos pályázati támogatásból szervezik meg.

Száznál is több kisdiák nyaralását támogatta a dunaújvárosi önkormányzat

2017.07.31

Helyi hírek

Dunaújváros önkormányzatának támogatásával 105 dunaújvárosi kisdiák vakációzhatott nemrégiben a Mohácsi Lovasklub táborában.

Több kisdiák is klórgáz mérgezést szenvedett Iváncsán

2017.03.02

Helyi hírek

Tizenhét gyerek klórgáz mérgezés következtében lett rosszul csütörtök délelőtt az iváncsai tanuszodában.

Véradó mozgalom indult Dunaújvárosban

2017.02.16

Helyi hírek

2017. évtől kezdődően a dunaújvárosi Vöröskereszt elindította a „Dunaújvárosi Diákvér” nevű véradó mozgalmat, amely diákok százait vonhatja be a véradók táborába.

Kiállítás nyílik a fehérvári művészetis diákok alkotásaiból

2017.01.27

Kultúra

A Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnáziumban jövő hétfőn nyílik meg a Tóparti szakmai tárlat, melyet egészen február 10-ig tekintheti meg a közönség. A színvonalas kiállításon a grafikus, a keramikus és a textilműves diákok is képviselik magukat egy-egy alkotással.

Eredményekben gazdagon zárult „A mi kincsesládánk” megyei vetélkedő

2017.01.18

Aktuális

A Fejér megyei általános iskolák felső tagozatos és középiskolás diákjai számára idén is megszervezték „A mi kincsesládánk” című vetélkedőt a nemzeti és megyei értékek, a Hungarikumok népszerűsítése és megőrzése céljából. A Fejér Megyei Értékek és Hungarikumok Ismereti Vetélkedő döntőjén két kategóriában a megye 18 döntős csapata vett részt a Fejér Megyei Kormányhivatal Réztermében, 2017.január 12-én.