2019.09.21, Szombat

pályázat

Magyarország csúcsfotóit keresik ebben a pályázatban

2019.08.21

Országos hírek

Sokunk számára ez a világ közepe, most itt az alkalom, hogy megmutassuk az értékeit.

Több száz millió forintot csaltak ki egy vállalkozótól Székesfehérváron

2019.06.16

Aktuális

Sikeres pályázat ígéretével 366 millió forintot csalt ki egy vállalkozótól négy férfi Székesfehérváron, a rendőrség csaknem 200 millió forintnyi értéket lefoglalt tőlük - tették közzé a police.hu oldalon pénteken.

A fűtésrendszer korszerűsítésére pályázhatnak családok

2019.03.31

Aktuális

A fűtésrendszer korszerűsítésére írt ki pályázatot a Fiatal Családosok Klubja (Ficsak) - jelentette be Somogyi Soós Anita, a szervezet munkatársa szombaton az M1 aktuális csatornán.

Kisbuszt és nyaralást kapott a dunaújvárosi Jószolgálati Otthon

2019.03.03

Aktuális

Pályázati forrásból nyílt lehetősége az önkormányzatnak egy közel 10 millió forintba kerülő, speciális kialakítású kisbusz beszerzésére.

Illegális hulladéklerakók felszámolására pályázhatnak az önkormányzatok

2019.01.08

Aktuális

Az illegális hulladéklerakók felszámolását támogatja az Innovációs és Technológiai Minisztérium. Az Országos Hulladékgazdálkodási Terv céljainak megvalósítása érdekében a tárca mintegy 240 millió forint támogatást bocsát a települési önkormányzatok rendelkezésére.

Újraindul a konvektorcsere-pályázat

2018.12.28

Aktuális

Jövőre 2 milliárd forintos keretösszeggel újraindul az Otthon melege program konvektorcsere alprogramja - jelentette be az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) fenntarthatóságért felelős államtitkára pénteken Budapesten.

Idén is meghirdetik a „Fejér megye jó tanulója - jó sportolója” pályázat

2018.10.24

Aktuális

A felhívás célja, hogy elismerésben részesülhessenek azok a diákok, akik egyaránt magas szinten tanulnak és sportolnak.

Átadták Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázat díjait

2018.09.03

Aktuális

Átadták Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázat díjait hétfőn Budapesten, az elismerést tíz határon túli és tíz magyarországi háziorvos vehette át.

Sikeresen pályáztak az önkéntes tűzoltó egyesületek Fejérben

2018.06.06

Aktuális

Az önkéntes tűzoltó egyesületeknek kiírt országos pályázat lehetőségével idén Fejér megyéből huszonhét szervezet élt. A bírálóbizottság mindegyik egyesület támogatási igényét pozitívan értékelte.

Hulladékból alkottak - ovisok, kisiskolások munkáiból nyílt tárlat a fehérvári Széphő aulájában

2018.04.21

Aktuális

Űrrakéta-kilövő állomás joghurtos pohárból és fóliahengerből, madáretetőként újjászületett mosószeres flakon és teásdoboz-házikó is volt az "Alkoss hulladékból!" pályázatra érkezett alkotások között. Az óvodások és kisiskolások alkotásaiból pénteken nyílt kiállítás a Széphő Zrt. székházában.

Erkélyekre való növényekre is lehet pályázni Székesfehérváron

2018.03.17

Aktuális

Idén már nyolc éve, hogy Székesfehérvár Önkormányzata és a Városgondnokság növényültetési pályázattal támogatja a fehérváriak parkosítási törekvéseit. A pályázat célja, a kulturált, és vonzóbb városkép kialakításán túl, a zöldfelületek növelése és szebbé tétele. Az intézmények és társasházak mellett idén is pályázhatnak a családi házban lakók.

Több mint 25 milliárdnyi EFOP-forrás jut Fejér megyének

2018.01.18

Aktuális

Fejér megye több mint 25 milliárd forint támogatást nyert el az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP) keretében, de ez nem a végleges összeg, mert vannak még döntés előtt álló projektek - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkára.

Kihirdették a pécsi kollégiumi férőhelyek Fejér megyei pályázati nyerteseit

2017.08.28

A Fejér Megyei Közgyűlés már 25 éve segíti kollégiumi férőhely biztosításával Fejér megye hallgatóit, a jövő értelmiségeit tanulmányaikban. Ezúttal a Pécsi Tudományegyetem kollégiumi férőhelyre benyújtott és elbírált pályázatok Fejér megyei nyerteseit köszöntötték a Megyeházán.

Megvalósult a dunaújvárosi kórház három pályázata

2017.08.02

Helyi hírek

A kórházfenntartó ÁEEK (Állami Egészségügyi Ellátó Központ) által november végén meghirdetett pályázaton összesen 15 milliárd forintot osztottak szét, és 324 pályázatot támogattak a beérkezett 810-ből. A háromszázhuszonnégyből három nyertes pályázat a dunaújvárosi kórházé.

Fejér megyei a harmadik legjobb falusi ifjúsági közösség

2017.06.25

Helyi hírek

Harmadik lett a perkátai Veled az Ifjúságért Kulturális és Hagyományőrző Egyesület a Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége - Agrya és a Második Hullám Vidéki Ifjúsági Szövetség - MHVISZ pályázatán.

Székesfehérvár is sikeresen pályázott az Országos Futópálya-építési Programon

2019.07.04

Aktuális

Tizenkét önkormányzat kap összesen 450 millió forint támogatást futópálya építéséhez - jelentette be Révész Máriusz aktív Magyarországért felelős kormánybiztos szerdán Budapesten.

Átfogó fejlesztésekre pályázhatnak a települések

2019.04.09

Országos hírek

A pályázat keretében nyílászárócserét, hőszigetelést és fűtéskorszerűsítést is elnyerhetnek az önkormányzatok.

Megjelentek a Magyar falu program újabb pályázatai

2019.03.27

Aktuális

Idén 75 milliárd forintból 18 célterület fejlesztését támogatja a Magyar falu program - közölte a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos szerdán az M1 aktuális csatornán.

Újabb fejlesztések hat Fejér megyei településen több mint 640 millió forintból

2019.01.21

Aktuális

A Terület-és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében Fejér megye számára rendelkezésre álló, a Fejér Megyei Önkormányzat közreműködésével kezelt források mintegy 99 százalékáról már döntés született. Ez nagyságrendileg 35 milliárd forintos fejlesztési forrást biztosít Fejér megye települései számára.

Víziközmű-rendszereik fejlesztésére pályázhatnak az önkormányzatok

2018.12.30

Gazdaság

Víziközmű-rendszereik műszaki állapotának javítására pályázhatnak az önkormányzatok a felhívás megjelenésének napjától számítva 60 naptári napig, de legfeljebb február 28-ig.

Ebben a sorrendben pályázhatunk a háztartási nagygépek támogatására

2018.11.05

Országos hírek

Hétfőtől újraindult az Otthon melege program: hűtőgépek, fagyasztó készülékek, mosógépek, illetve mosó-szárítógépek cseréjére van lehetőség állami támogatással. Kizárólag elektronikus úton lehet pályázni, mutatjuk melyik megyében mikor kell beadni a pályázatot!

Amerikai ösztöndíjra pályázhatnak magyar középiskolás diákok

2018.10.03

Aktuális

Egyéves amerikai ösztöndíjra pályázhatnak magyar középiskolás diákok, a programot az Egyesült Államok kormánya finanszírozza - tájékoztatta a budapesti amerikai nagykövetség kedden az MTI-t.

ITM - ősszel folytatódik az elektromos járművek megvásárlását támogató program

2018.08.29

Aktuális

Augusztus végével átmenetileg lezárul, de októberben egyszerűsített feltételekkel újranyílik az elektromos járművek megvásárlását támogató népszerű pályázati lehetőség, amelynek részleteit később teszik közzé - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) kedden az MTI-vel.

Már csak pár napig lehet pályázni az ingyen falfestékre

2018.04.24

Aktuális

Vasárnapig jelentkezhetnek az iskolák, óvodák, kórházak, önkormányzatok a Let’s Colour Településszépítő Egyesület pályázatára, melynek keretében 800 négyzetméter kültéri vagy beltéri falfelület kifestésére elegendő festéket lehet megnyerni. A pályázatokat április 29-ig az egyesület weboldalán nyújthatják be.

A Magyar Művészeti Akadémia nagyszabású ösztöndíjprogramot indít

2018.04.07

Kultúra

Évente száz-száz újabb művész vehet részt a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) ősszel induló, hároméves ösztöndíjrendszerében.

EKF 2023 - Székesfehérvár pályázata több pontját is megvalósítja a jövőben

2018.02.15

Kultúra

Székesfehérvár az Európa Kulturális Fővárosa (EKF) címre beadott pályázata több pontját is megvalósítja a jövőben, függetlenül attól, hogy nem fogja elnyerni a címet.

Versenypálya épül a móri öttusázóknak

2017.12.03

Aktuális

Színvonalas műsorral nyitották meg péntek este a Wekerle Sándor Szabadidőközpont 15. évfordulójára rendezett ünnepélyt. Ezt követően derült ki, hogy tizenegymilliós támogatásból versenypálya épülhet Móron.

Sokan cserélnének mosógépet a Közép-Dunántúlon is

2017.08.23

Aktuális

2017. augusztus 23-án, szerdán 13 órakor felfüggesztették az Otthon Melege Programban a háztartási nagygépes pályázatok beadási lehetőségét a Közép-Dunántúlon.

Hiánypótlás szükséges a Dunaújváros 93,1 MHz frekvencia pályázatán

2017.07.22

Helyi hírek

Hiánypótlásra van szükség a Dunaújváros 93,1 MHz helyi rádiós frekvencia pályázatára beadott pályázatban – egyebek közt erről is döntött csütörtökön a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság.

Döntöttek a Dunaújváros 93,1 MHz pályázatáról

2017.06.03

Helyi hírek

Véglegesítette a Dunaújváros 93,1 MHz helyi rádiós frekvencia pályázati felhívását a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság.