2021.10.18, Hétfő

öttusa

Véget ért az öttusa világkupa székesfehérvári versenye

2019.05.05

Aktuális

A mix váltók küzdelmével zárult a május 1-én kezdődő öttusa világkupa-verseny a székesfehérvári Bregyó-közi sportcentrumban. Csaknem kétszáz öttusázó érkezett a versenyre, amelyen a magyarok legjobb eredményét az Alba Öttusa kiválósága, Alekszejev Tamara érte el, aki első lett a nők mezőnyében. A záró napon mix váltóban Regós Gergellyel párban indult, de itt nem állhatott dobogóra, ellentétben a második helyen végző Guzi Blanka, Kardos Bence duóval.

Fehérváron lesz a tizedik jubileumi felnőtt női és férfi öttusa világkupa

2018.11.27

Felnőtt női és férfi öttusa világkupaversenyt rendez jövőre Székesfehérvár - jelentették be az Alba Volán SC öttusa szakosztályának keddi sajtótájékoztatóján Fehérváron.

Versenypálya épül a móri öttusázóknak

2017.12.03

Színvonalas műsorral nyitották meg péntek este a Wekerle Sándor Szabadidőközpont 15. évfordulójára rendezett ünnepélyt. Ezt követően derült ki, hogy tizenegymilliós támogatásból versenypálya épülhet Móron.

2,5 milliárdos beruházásból öttusaközpont jöhet létre Székesfehérváron

2017.01.09

A kormány döntése értelmében 2,5 milliárd forintból valósulhat meg a Székesfehérvári Nemzeti Öttusasport-akadémia, mely várhatóan 2020-ig elkészül. Erről Bretz Gyula, a magyar szövetség elnöke a Volán Fehérvár öttusa szakosztályának a pénteki évértékelő rendezvényén adott tájékoztatást.

Új öttusa központban nevelkedhet az utánpótlás Móron

2016.07.09

Kulcsár Antal mesteredzőről nevezték el az új öttusa sportközpontot Móron.