2023.12.09, Szombat

fűtés

Jó tudni: a fűtőeszközök, karbantartásuk

2018.09.30

Ugyan a fűtési szezon hivatalosan csak október 15-én kezdődik, az időjárás a hétvégén hűvösre fordult és az előrejelzések szerint az elkövetkező napokban is őszies marad. A hidegebb időjárás miatt több háztartásban is befűtenek a napokban.

Fűtéskorszerűsítés - mit tehetünk még a fűtésszezon előtt?

2018.09.20

Vége a nyárnak, mindenki visszatért a tengerpartról és a gyerekek is megkezdték az idei tanévet. Mindez elkerülhetetlenül emlékeztet bennünket arra, hogy vészesen közeledik az idei fűtési szezon. Ha ez rémisztően hangzik, akkor van egy jó hírünk: még mindig van egy kis idő, hogy korszerűsítsünk a lakásunkon, és az idei telet kellemesebb klímában töltsük. Összeszedtük, hogy mik a lehetőségek, amiket még idén megvalósíthatunk, és mit célszerű jövőre beütemezni.

Netről indítható fűtés a fehérvári Széphő Zrt-nél

2018.03.30

Elindult a Széphő Zrt. internetes felületén keresztül az az igénybejelentő rendszer, amelyen keresztül a leállításra és elindításra vonatkozó kérést közvetíthetik a közös képviselők. A rendszerbe való belépést követően a képviselők csak a saját kezelésükben lévő épületet látják, így igényeiket is csak ezekre a házakra kezdeményezhetik.

FŰTS OKOSAN!

2016.10.21

A Fűts okosan! komplex felvilágosító és tájékoztató kampány célkitűzése, hogy felhívja a lakosság figyelmét a fűtési szezon kezdetén egyes szilárd tüzelőanyagok használatának veszélyeire, a lakossági hulladékégetés tilalmára és káros hatásaira, valamint elérhetővé tegyen minden olyan információt, amely a helyes fűtési technikát ismerteti.