2024.04.19, Péntek

Nyílt Próbaérettségi napot tartanak a Corvinus székesfehérvári campusán

szekesfehervar.hu

2017.01.03. 13:45

A Studium Generale – a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos érettségi-előkészítője – februárban ingyenes próbaérettségit tart Fehérváron.

Hirdetés

Február 18-án a Budai út 43. szám alatti Campus épületben négy tantárgyból - matematikából, történelemből, elméleti és üzleti közgazdaságtanból - kínálkozik lehetőség a próbaérettségi megírására, közép- és emelt szinten egyaránt.

A Corvinus egyetem diákszervezete, a Studium Generale (SG) az idei felvételi időszakban is megrendezi Nyílt Próbaérettségi napját, ezúttal február 18-án. A vizsga megírására az ország több pontján, így Székesfehérváron is lehetőség lesz. Az SG-sek három tantárgyból, matematikából, történelemből, illetve elméleti/üzleti közgazdaságból biztosítanak lehetőséget arra, hogy a középiskolások vizsgaszituációban kipróbálják, milyen lesz érettségizni. Mindhárom tantárgyból közép- és emeltszinten is ingyenesen lehet vizsgát tenni. A beadott dolgozatokat az SG-sek kijavítják, és igény esetén személyesen is konzultálnak a próbavizsgázóval az eredményről.

AktuálisSzékesfehérvárnyílt napBudapesti Corvinus Egyetempróbaérettségi