2021.05.07, Péntek

Strand

Holnap nyit a strand - csúszdák és vizes játszótér is várja a székesfehérváriakat

2019.06.14

Aktuális

A tavaly elkészült háromcsúszdás medence és a pezsgőfürdős, sodrófolyosós új élménymedence mellett a legkissebbeknek szóló újdonság – Bory Jenő 1922-ben készült Huszár születik című szobra mellett – a vizes játszótérrel, de új padok, pergolák és 200 napozóágy is várják a vendégeket.

Elindult a használatbavételi eljárás Székesfehérvár felújított strandjára

2018.06.26

A Strand fejlesztése és felújítása tavaly ősszel kezdődött, melynek során szinte az összes burkolat, közmű és zöldfelület megújult. A két legnagyobb munka, a háromcsúszdás medence és a pezsgőfürdős, sodrófolyosós új élménymedence megépítése volt.

Virtuális kiállítás nyílik a Velencei-tó fürdőéletéről

2017.08.02

Nyári témákat dolgoz fel ezekben a hetekben virtuális kiállítások formájában a MaNDA adatbázis portál- és kereső felülete.

Így pancsoltak régen a Velencei-tóban

2017.05.30

Több retró nyaralós képet is megosztott a femcafe.hu oldala a napokban, melyeken jól látható, hogy már évekkel ezelőtt is rendkívül nagy népszerűségnek örvendtek a velencei-tavi strandok.

Tilos fürödni a dunaújvárosi szabadstrandon

2016.08.25

A dunaújvárosi, Szalki-szigeti szabad strand kijelölt fürdőhelyén a fürdővíz vizsgálati eredmények kifogásolt értéket mutattak, azaz a víz fürdésre nem alkalmas – tájékoztatott a Fejér Megyei Kormányhivatal Dunaújvárosi Járási Hivatala.