2024.03.29, Péntek
A vakáció kezdetére kinyit a fehérvári városi strand
Fotó: Bácskai Gergely/szekesfehervar.hu

A vakáció kezdetére kinyit a fehérvári városi strand

okkfehervar.hu

2022.06.06. 10:00

Idén a belépőjegy ára sem változik. Újdonság, hogy a nagymedence árnyékos lesz.

Hirdetés

A tanév utolsó tanítási napján, június 15-én reggel nyolckor nyit a Városi Strand, hogy a diákok délután már a medencéből üdvözölhessék a nyári szünetet. A nyitvatartás és a belépőjegyek ára is változatlan marad a 2022-es szezonban, így a hét minden napján reggel 08.00-tól este 19.00 óráig várja a vendégeket a strand – írja az okkfehervar.hu.

A délutáni kedvezmény is változatlanul marad az idei nyáron: 16 óra után minden típusú belépőt féláron biztosít a strandot üzemeltető Városgondnokság.

Újdonság lesz a szezonban, hogy a kinti nagymedence befedésére állított télen fűthető, mobil sátor teteje megmarad, azonban az oldalfalait kiveszik, így szellős lesz, mégis árnyékod ad majd a napsütéses forró délutánokon. A csúszda reggel 9.00 és 18.00 óra között üzemel, melynek használatáért továbbra sem kell külön fizetni.

A Városgondnokság minden előkészítő munkával végez a június 15-i nyitás előtt. A létesítmény nagyon jó műszaki állapotban várja a vendégeket, ugyanis 2018-ban a strand felújítását és bővítését végeztette el a város önerőből, tavaly pedig a nagymedencét építették újjá a Városgondnokság szakemberei.

Helyi hírekSzékesfehérvárStrand