2024.02.23, Péntek

CSOK

Novák: több könnyítést vezettek be a családtámogatásoknál

2020.04.25

Aktuális

Több könnyítést vezettek be a családtámogatásoknál, így például a babaváró támogatást a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzet alatt született gyermekek után utólag, a veszélyhelyzet utáni két hónapban is lehet igényelni - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára pénteken a TV2 Mokka című műsorában.

Napokon belül indul a Családvédelmi Akcióterv

2019.06.30

Aktuális

Július 1-én indul a kormány újabb családtámogatási programja. Az alábbiakban összefoglaljuk a jövő héttől életbe lépő programmal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat. Babaváró támogatás, csok, jelzálóghitel-elengedés, autóvásárlási támogatás.

Melyek a falusi csok támogatott települései?

2019.04.19

Aktuális

A felsorolt 2486 magyarországi településen érhető el a családi otthonteremtést szolgáló állami pénzkeret.

Gulyás Gergely: kibővítik a csokot

2018.10.26

Aktuális

A kétgyermekes családokra is kiterjesztik a 10 millió forintos kedvezményes kamattámogatású kölcsönt, a háromgyermekeseknél pedig a kölcsönfelvétel lehetőségét 15 millió forintra emelik meg - jelentette be a családi otthonteremtési kedvezmény (csok) bővítéséről szóló kormánydöntést ismertetve Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

A bankoknál nőtt az érdeklődés a csok iránt, miután könnyebbé vált az igénylés

2018.04.30

Érezhetően nőtt a családi otthonteremtési kedvezmény igényléseinek száma a pénzintézetek többségénél, miután a kormány március közepétől könnyített a feltételeken - derül ki a kereskedelmi bankok MTI kérdéseire adott válaszaiból.

CSOK-BAN GONDOLKODIK? NÉZZEN KÖRÜL A VAS MEGYEI KÁLDON!

2016.02.02