2024.02.23, Péntek

Nagycsoportos óvodásokat várnak több fehérvári iskolában

2016.02.16. 10:33

Hirdetés

Több székesfehérvári általános iskolában folytatódnak a nyílt tanítási órák, illetve a leendő elsősöknek szóló előkészítő foglalkozások ezen a héten is. Ma délután a Tóvárosi, holnap a Németh László, csütörtökön pedig a Bory Jenő Általános Iskolába várják az érdeklődőket. 

Tóvárosi Általános Iskolában kedden 16.30 órakor kezdődnek a leendő elsősöknek szóló foglalkozások. Az intézmény labdajátékot előkészítő osztályt, labdarúgás utánpótlás osztályt, vízisport, illetve öttusa osztályt, valamint természetismeret irányultságú és általános tantervű osztályt indít a 2016/2017. tanévben. A foglalkozásokat tanító nénik tartják a tantermekben.
Február 17-én, szerdán képességmérőt is szervez a Tóvárosi Iskola a vízisport, illetve az öttusa osztályba jelentkező gyerekek számára. A programra 17.00 órától kerül sor a Csitáry G. Emil Uszodában.

Németh László Általános Iskolában nyílt tanítási órákra várják kifejezetten a szülőket február 17-én, szerdán délelőtt több időpontban is. A gyülekező 7.50 órakor lesz a „B” épületben, majd 8.00, 9.00 és 10.00 órától, tanítás közben mutatkoznak be a leendő első osztályos tanító nénik a 4. osztályokban. A szülők bepillantást nyerhetnek az intézmény és a pedagógusok mindennapi munkájába.

Bory Jenő Általános Iskolában farsangi kavalkádot rendeznek február 18-án, csütörtökön 16.30 órától. A előkészítő foglalkozásra szeretettel várják a nagycsoportos óvodásokat és szüleiket.

Galéria

Helyi hírekSzékesfehérvárnyílt napiskolakezdés