2020.07.15, Szerda

Hirdetés

Ma kezdődik a FEZEN! - programok kicsiknek, nagyoknak, rokkereknek, reppereknek
szekesfehervar.hu

Ma kezdődik a FEZEN! - programok kicsiknek, nagyoknak, rokkereknek, reppereknek

szekesfehervar.hu

2019.07.24. 09:50

Dream Theater, Thomas Anders a Modern Talkingból, Fedde Le Grand, Dub Fx, Ákos, Halott Pénz - hazai- és világsztárok egész sorát hozzák Székesfehérvárra ismét a szervezők. Négy napon át, hat színpadon, több mint 120 fellépőt láthatunk. Kedden délután a még épülő fesztiválhelyszínen a város alpolgármestere Mészáros Attila és Kovács Antal főszervező közösen tartottak sajtótájékoztatót.

Hirdetés

Július 24-én, szerdán 10 órakor nyitja ki kapuit a FEZEN Fesztivál. Székesfehérvár és a környék legfontosabb zenei eseménye idén hat színpaddal, több mint 120 fellépővel várja négy napon át a látogatókat.

 

 

Szerdán este fél 11-től a Drem Theater játszik majd a Fehérvári Nagyszínpadon.

Székesfehérvárra érkezik a műfajteremtő, kétszeres Grammy-jelölt amerikai Dream Theater, Thomas Anders a Modern Talking legnagyobb slágereivel, de itt lesz Fedde Le Grand, a világ dj-elitjéhez tartozó holland sztár is. A magyar kedvencek közül csütörtökön láthatjuk Ákost és Majkát is, hosszú idő után újra közös koncertet ad szombaton Hobo és Bill, a magyar blues-rock két megkerülhetetlen legendája és itt lesz a Halott Pénz, a Quimby és a Wellhello is.

Már a 23. FEZEN nyitja meg kapuit a nyár egyik nagyon várt programjaként.

 

 

"Szeretném megköszönni Kovács Antal főszervezőnek és csapatának, hogy most már 23. éve megszervezik ezt a fantasztikus fesztivált, ami a legkisebbektől a legidősebbekig kínál szórakozást és a metáltól az elektronikus zenéig mindenféle műfaj képviselteti magát" – mondta Mészáros Attila alpolgármester. Nem csak az esti szórakozásról szól a FEZEN idén sem, hanem a sport is megjelenik. Szeretnénk a környéken élők megértését és türelmét kérni és számukra az idei évben is kedveskedtek a szervezők kedvezményes jegyekkel. A város alpolgármestere kérte, hogy aki teheti az Újváralja sor felől közelítse meg a fesztivált, ahol nagy parkolók állnak rendelkezésre és a fesztiválbuszok is közlekednek a FEZEN és a Piac tér között.

A zenei programok mellett idén is kiemelt szerepet kap a sport és az egészséges életmód, találkozhatunk a helyszínen a MOL Fehérvár FC, az Alba Fehérvár KC, a Fehérvár AV19 és a Fehérvár Enthroners játékosaival is.

„A zenei programok mellett idén is kiemelt szerepet kap a sport és az egészséges életmód, a bejáratott programhelyszín még tovább színesedett. A csocsó-bajnokság és bringapárbaj mellett különböző fitneszprogramokkal és az élvonalbeli fehérvári sportcsapatokkal várja a fesztiválozókat. Itt lesz a MOL Fehérvár FC, az Alba Fehérvár KC kosár- és kézilabda csapata, valamint a Fehérvár AV19 és a Fehérvár Enthroners játékosai.” – emelte ki Kovács Antal.

A FEZEN-t idén is a FIRST Field környékén, a Takarodó út és az Új Váralja sor találkozásánál rendezik, a Belváros és a fesztiválhelyszín között a helyijáratok mellett külön Harman-FEZEN járat is szállítja az utasokat. 

A fesztivál csütörtöki, pénteki és szombati napján a Piac téri helyijáratos buszmegállóból 15, 16, 17 órakor indul a busz, a fesztiválterületről a Belvárosba pedig hajnali 1, 2 és 3 órakor.

 

 

KultúraFEZENSzékesfehérvárFejér megye