2024.04.27, Szombat
Nyitott napokra várják a kicsiket és nagyokat Dunaújvárosban
Illusztráció: unsplasch.com

Nyitott napokra várják a kicsiket és nagyokat Dunaújvárosban

dunaujvaros.hu

2024.03.16. 12:49

Idén is megnyitják kapuikat az óvodák a szülők és a gyermekek előtt.

Hirdetés

2024. március 18-án, 19-én és 20-án (hétfőn, kedden, szerdán) nyitott napok lesznek a Dunaújvárosi Óvodában. A hagyomány célja, hogy a kicsik és szüleik a közelgő óvodai beíratás előtt (erről részleteket lentebb olvashatnak) rövid betekintést nyerjenek az óvodai nevelésbe, a tagóvodák életébe és megismerkedjenek az ott dolgozókkal.

Mind a három napon 9:00-11:00 és 15:00-16:30 óra közötti időpontban minden érintett érdeklődő kisgyermeket és szülőt szeretettel várnak a tagóvodák.

Fontos, hogy a három említett nap alatt minél több óvoda életébe pillantsanak be, de  egy oviba csak egyszer látogassanak el, illetve egy kisgyermeket csak egy szülő kísérjen el. Mindemellett váltócipő felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt kötelező!

További információért a Dunaújvárosi Óvoda honlapján (www.dunaujvarosiovoda.hu) tájékozódjanak a kedves szülők, illetve itt valamennyi tagóvoda bemutatkozását, valamint a felvételi körzeteket is megtekinthetik.

Közeleg az óvodai beíratás: a szülők 2024. április 8-án és 9-én 8:00 és 17:00 óra között írathatják be gyermekeiket az intézményekbe. További részletek a dunaujvaros.hu oldalon.

Helyi hírekDunaújvárosóvodai beiratkozásnyílt nap