2024.04.25, Csütörtök
Civil szervezetek pályázati lehetőségei Fehérváron
Fotó: Simon Erika/szekesfehervar.hu

Civil szervezetek pályázati lehetőségei Fehérváron

szekesfehervar.hu

2022.02.20. 10:00

Már elérhetők azok a pályázatok, amelyekkel a helyi civilek munkáját segítené az önkormányzat

Hirdetés

A város civil szervezetei február végétől nyújthatják be pályázataikat Székesfehérvár Önkormányzatához, hogy a Társadalmi Felelősségvállalási Alap keretből eszközbeszerzésre és táborok szervezésére támogatást kapjanak, mondta el a civil szervezeteket érintő sajtótájékoztatón Molnár Tamás, a környezetvédelmi és civil ügyek tanácsnoka.

A költségvetés elfogadását követően február végétől elérhetőek azok a pályázati lehetőségek, amelyekkel a helyi civilek munkáját segíti Székesfehérvár Önkormányzata.

A Társadalmi Felelősségvállalási Alapból infrastrukturális fejlesztésre, eszközbeszerzésre, táboroztatásra, szociális és esélyteremtési, ifjúsági és gyermekprogramok, valamint az időskorúaknak szóló események szervezésére, illetve – év végén – a működési költségekre igényelhető támogatás, mondta Molnár Tamás. A környezetvédelmi és civil ügyek tanácsnoka hozzátette: a városi pályázatok egyszerű formátumúak, a helyesen benyújtott pályázatok mindegyike támogatásban részesül. A hónap végétől a város honlapján elérhetőek lesznek a kiírás feltételei és a pályázati dokumentáció. Az első körben programszervezésre és eszközbeszerzésre pályázó civilek a tervek szerint májusban kaphatják meg a támogatást.

 További részletek a szekesfehervar.hu oldalon.

Helyi hírekSzékesfehérvárcivil szervezetektámogatás