2024.04.25, Csütörtök
Két Fejér megyei csapattal rajtol az UEFA új nemzetközi kupasorozata
illusztráció - pixabay

Két Fejér megyei csapattal rajtol az UEFA új nemzetközi kupasorozata

mti

2021.07.07. 10:46

A fehérváriak minden ellenfélnek, így a jerevániaknak is megadják a kellő tiszteletet.

Hirdetés

Fehérvár és a Puskás Akadémia is magabiztosan várja a mostani idényben debütáló labdarúgó Konferencia-liga rajtját, melyen a selejtező első fordulójában előbbi örmény, utóbbi finn csapattal szemben mutatkozik be.    

Nikolics Nemanja, a párharcot hazai környezetben kezdő bajnoki bronzérmes székesfehérváriak magyar válogatott támadója a klubhonlapon azt mondta, minden ellenfélnek, így a jerevániaknak is megadják a kellő tiszteletet, ugyanakkor bízik abban, hogy a találkozó után a szurkolókkal együtt győzelmet ünnepelhetnek majd.   

"Jól sikerült edzőtáboron vannak túl a többiek, jó fizikai állapotban vagyunk, sokat videóztunk, felkészültünk a találkozóra" - mondta a csatár a weblapon. Kiemelte, edzéseken sokat gyakorolták a játékrendszert, amiben pályára fognak lépni, és egyértelmű céljuk, hogy nyerjenek és előnyt szerezzenek az egy hét múlva Gyumri városában esedékes visszavágóra.

Az idén életre hívott harmadik számú európai kupasorozatban a magyar csapatok közül még a kupagyőztes Újpest érdekelt, a fővárosiak a második selejtezőkörben a liechtensteini Vaduz elleni kezdik meg szereplésüket július 22-én.

Helyi hírekfociSzékesfehérvárFelcsút