2024.04.25, Csütörtök

50 millió forintos beruházás, 15 új munkahely a fehérvári étteremben

turizmus.com

2016.09.01. 10:13

Jelentősen megújul a következő hónapokban a székesfehérvári Albapark étterem: az M7-es autópálya 60-as pihenőjében immár több mint harminc éve működő, jelenlegi épületében 2009 óta üzemelő autópálya-étterem teljes belső átépítésen, illetve fejlesztésen esik át.

Hirdetés

Az új látvány mellett az étterem kínálata is jelentősen bővül: a hagyományos magyaros ételek mellé frissen készült, szuvidált fogások is elérhetők lesznek az kínálatban. Önkiszolgáló salátabár és grillpult is várja a vendégeket. A hűtővitrinből kiválasztott, pácolt hússzeleteket a szakácsok a látványkonyhában elhelyezett rostlapon sütik meg, a vendég kívánságának megfelelően. A látványpékség továbbra is működni fog helyben, frissen készült pékárukkal. 

 

 

Az átépítés októberben kezdődik és várhatóan jövő tavasszal ér véget. Az étterem az átépítés alatt is folyamatosan üzemel majd. A beruházás teljes költsége várhatóan meghaladja az 50 millió forintot és mintegy 15 új munkahelyet hoz létre. Az étterem továbbra is várja a vendéglátásban - akár részmunkaidőben - munkát keresők jelentkezését, akik a legújabb konyhai gépekkel és modern körülmények között dolgozhatnak.

 

Az Albaparkba elektromos autóval érkezők egy 400 voltos, maximálisan 22 kW kapacitású, saját elektromosautó-töltőállomás segítségével ingyenesen tölthetik fel autójuk akkumulátorát.

A vendéglátóhely az úton lévőknek étkezési lehetőség mellett tusolót, pelenkázót, gyermekjátszót, illetve üzleti tárgyalót és ingyenes internet-hozzáférést is kínál. 

 

 

A családi tulajdonban lévő Albapark autópálya-étterem és elődje, a Fehérvár bisztró több mint 30 éve várja a Balaton, illetve a Budapest felé utazókat. Az Albapark kétszer is elnyerte a legszínvonalasabb autópálya-étteremnek járó díjat, amelyet a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium háttérintézménye, a Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ ad át a folyamatosan magas minőségű éttermi és egyéb szolgáltatást nyújtó egységeknek.

GazdaságétteremAlbaparkautópálya