2020.08.09, Vasárnap

Hirdetés

A szünidő alatt számos gyermekprogramot valósít meg a SZÉNA Egyesület
SZÉNA Egyesület a Családokért

A szünidő alatt számos gyermekprogramot valósít meg a SZÉNA Egyesület

SZÉNA Egyesület a Családokért

2020.07.28. 14:09

Az idén ünnepli 25 éves születésnapját a SZÉNA Egyesület, mely számos programot szervez az iskolai szünet ideje alatt is. Napközis táborok, kirándulások, mozi látogatás és városnézés is színesíti ezt az időszakot.

Hirdetés

Az egyesület minden évben kiemelt figyelmet fordít a nyári időszakban a gyermekek hasznos szabadidős programjainak szervezésére. Székesfehérvár Önkormányzatának támogatásával az idei évben 4 héten át szerveznek napközis tábort, ahol csapatépítő játékok, kreatív foglalkozások és sütikészítés is szerepel a programok között. Nem maradhat el a már hagyományos mozilátogatás és fagyizással egybekötött városnézés sem a fiatalok számára, valamint partnerszervezeteikkel együttműködve családi kirándulásokon, méhészeti bemutatón és tanyalátogatáson is részt vehetnek a családok. A korábbi évekhez hasonlóan idén is sok óvodás és általános iskolás gyermek szünidei felügyeletét oldják meg az iskolai időszakot követően, valamint a Csibészke- és Zöldliget Családi Bölcsődében is fogadják a 3 év alatti kisgyermekeket.

Az Élelmiszermentő program sem szünetel, hiszen a SZÉNA Egyesület és partnerszervezetei napi rendszerességgel veszik át a Palotai úti Tesco áruházban megmaradt pékárut és zöldségeket, melyet rászoruló családoknak osztanak szét.

AktuálisszünidőSzékesfehérvárFejér megyegyermekprogramSZÉNA Egyesület