2024.03.29, Péntek

Újraélesztési bemutató lesz jövő kedden a Deák Szakgimnáziumban

szekesfehervar.hu

2018.09.27. 21:00

Az újraélesztéssel kapcsolatos nyílt bemutató napot tartanak a Székesfehérvári Szív Egyesület szervezésében jövő kedden a Deák Szakgimnáziumban. A szív világnapjához kapcsolódó, 17.30 órakor kezdődő programon számos, az egészségvédelemmel foglalkozó szervezet képviselteti magát.

Hirdetés

Magyarországon évente 20-25 ezer embert veszítünk el hirtelen szívhalál miatt.

70 százalékukat megmenthetnénk, ha lenne a környezetükben akár egy ember, aki tudná, mit kell tenni, amíg a mentő megérkezik. – olvasható a TEVAgy a HŐS életmentő  program holnapján.

A Székesfehérvári Szív Egyesület az újraélesztéssel kapcsolatos nyílt napot tart 2018. október 2-án, kedden 17.30 órától az SzSzC Deák Ferenc Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziumában. Az eseményen részt vesznek a TEVAgy a HŐS program megálmodói, akik bemutatják az újraélesztés technikáját. Jelen lesznek a Fejér Megyei Cukorbetegek Egyesülete és a Fejér Megyei Osteoporosis Klub tagjai is.

Az esemény nyilvános, sőt, a szervezők arra kérnek mindenkit, hogy az érdeklődők hívják el családtagjaikat, ismerőseiket is, hogy minél többen elsajátíthassák az életmentést. A program kapcsolódik a Szív Világnapjához is.

AktuálisSzékesfehérvárFejér megyeújraélesztésSzív Egyesületszív világnapjaTEVAgy a HŐSszívhalál