2024.03.19, Kedd
szekesfehervar.hu

"Én az életemnek akarok esélyt adni" – újabb fehérvári kisfilm az oltás mellett

szekesfehervar.hu

2021.03.02. 13:48

Egyetemista, kisvonat vezető, orvos és színházigazgató is szerepel Székesfehérvár oltásnépszerűsítő kampányának újabb kisfilmjében. A februárban indult sorozatban mesélnek arról, hogy miért döntöttek az oltás mellett.

Hirdetés

A város közösségi felületein már elérhető kisfilmekben ezúttal is nyolcan mondják el személyes motivációjukat. Van, aki életkora miatt már a veszélyeztett korban van, akad, aki a munkájához való visszatéréshez tartja elengedhetetlennek az oltást, és van, aki orvosként látja, hogy ez az egyetlen hatásos védekezési mód a vírus ellen.

Elmondja véleményét Horváth László, a belvárosi kisvonat egyik vezetője, Kovács Antal, a FEZEN főszervezője valamint a Fezen klub és a Petőfi Kultúrtanszék vezetője, Kneifel Nóra egyetemista, a 2019-es Fehérvári Versünnep győztese, Mits Péter, zenész, a Kodolányi János Egyetem adjunktusa, dr. Nagy László nőgyógyász, a Család- és Nővédelmi Központ intézményvezető főorvosa, dr. Szikora János Jászai Mari-díjas rendező, a Vörösmarty Színház igazgatója, Varró János népzenész, a Hermann László Zeneművészeti Szakgimnázium zenetanára és Vörös Zsuzsanna olimpiai bajnok öttusázó, a Volán Fehérvár szakosztály-igazgatója.

Helyi hírekvédőoltásKoronavírus